Shewy tuggummi

Shewy tuggummi
Shewy tuggummi

(produktprov, ej betalt samarbete) I oktoberboxen av The Healty Box medföljde en produkt jag blev mycket nyfiken på. Shewy tuggummi. Shewy tuggummi är funktionella tuggummin berikade med vitaminer och mineraler. Jag som lägger en hel del pengar på hälsokost, och tuggummi för den delen, tyckte detta lät spännande. Tänker att man kanske kan slå två flugor i en smäll?! Alltså ta vitaminer när man ändå tuggar tuggummi. Jag äter en varierad och ofta bra kost med mycket frukt och grönsaker, men brukar säkra upp med kosttillskott för säkerhets skull.

Piller vs tuggummi?
Piller vs tuggummi?

Shewy finns i fyra varianter med olika funktion och smak. Shewy sun med smak av apelsin , Shewy energy med mintsmak, Shewy fitness med mintsmak och Shewy multivitamin med smak av jordgubbe. Samtliga sockerfria och veganska. Varje tuggummi innehåller ganska små doser näringsvärden som man kan boosta sig med under dagen. Är självklart inte tänkt att ersätta en hälsosam och varierad kost.

Min favorit, multivitamin jordgubbe!
Min favorit, multivitamin jordgubbe!

Jag gillar verkligen idéen. Extra bra för tonåringar och barn som inte alltid får i sig alla vitaminer och mineraler genom sin ibland bristfälliga kost. Mina barn är dels inga grönsaksälskare, dels avskyr tabletterna vi ”tvingar” i dom (D-vitamin och Omega3), men de skulle aldrig tveka att ta ett gott tuggummi. Jag gillade alla smakerna. De söta, jordgubbe och apelsin, allra mest men även mint var fräscht och gott. Bra konsistens och smaken hölls kvar ganska länge.

Shewy är ett svenskbaserat företag och bildades 2018. Just nu verkar det som om Shewy bara finns att köpa online på hemsidan. 40 kr per paket.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.