Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket

Ett mycket passande ordspråk för mig idag är Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

Det började med att jag drog igång en laganmälan för mig och ytterligare fyra kollegor att springa Blodomloppet som går av stapeln här i Stockholm idag. Jag såg verkligen fram emot att få springa mitt första lopp för året och picknicka tillsammans med trevliga kollegor. Jag har till och med fixat en välfylld goodiebag till oss alla i laget för att ytterligare höja motivationsfaktorn.

Tyvärr drog jag på mig en muskelbristning under en joggingtur för två veckor sedan vilken följdes av först ett besök på akuten förra veckan och heldag på vårdcentralen igår då jag trots vila och medicin inte blivit bättre. Jag börjar återhämta mig men det blir inget lopp för mig idag i alla fall. Känns mycket trist.

Jag var också inbjuden av Spot and Tell till en härlig grillkväll uppe på Gondolens tak som äger rum idag men den tackade jag ju nej till då jag skulle ha sprungit… Känns också mycket trist.

Jag får helt enkelt trösta mig med att det kommer fler lopp och fler chanser till social samvaro med kollegor, bloggkollegor och vänner. Ikväll myser jag istället med familjen. Lika så gott det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *