Grytor

Grytor - lättlagat till vardag & helg
Grytor – lättlagat till vardag & helg

Jag skulle vilja tipsa om en kokbok jag fick hemskickad av självaste författaren, Madeleine Landley. Det är kokboken Grytor – lättlagat till vardag & helg. Lika färgstark och grann som Madeleine själv. Bara att bläddra i kokboken får mig på bra humör och när jag läser recepten börjar det vattnas i munnen. Jag lagar ofta efter hennes recept och blir sällan besviken.

Boken är lika färgstark och färgsprakande som Madeleine själv!
Boken är lika färgstark och färgsprakande som Madeleine själv!

Receptkreatören och matfotografen Madeleine Landley driver en av Sveriges största matbloggar Landleys kök, och i den här boken har hon samlat massor av härliga recept på enkla vardagsgrytor, festliga långkok och heta chiligrytor. Recepten är tydligt indelade i olika huvudråvaror och här finns något för alla smaker. Grytorna är också indelade i höst- vinter-, sommar- och vårgrytor. Man kan ju faktiskt äta gryta året om!

Jag blir på bra humör bara av att bläddra i boken!
Jag blir på bra humör bara av att bläddra i boken!

Jag har såklart redan lagat en av rätterna, Mustig köttfärsgryta med bönor och kikärtor (kommer ett särskilt inlägg om denna, håll utkik). Den blev så himla god! Om övriga recept håller samma nivå är det här en bok ni inte vill missa!

Det här receptet ska jag testa på en gång!
Det här receptet ska jag testa på en gång!
Mustig köttfärsgryta med bönor och kikärtor
Mustig köttfärsgryta med bönor och kikärtor

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *