Lunch med familjen

FamiljesushiIdag åkte jag och familjen i snöovädret på snabbvisit till Stinsen köpcentrum som ligger ca 20-25 minuter från oss med bil. Shopping stod inte på agendan (barnen gillar inte att shoppa…) men däremot en god lunch med barnens farmor som var på besök och två av barnens fastrar. Vi åt på Wok & Sushi bar. Gustaf åt en Pad Thai medan jag, Filippa och Mattias delade på en familjesushi. Det fanns allt från avokado, bläckfisk, räkor, ål, ägg, omelett, tonfisk till lax och rullar.

Jag äter sushi väldigt sällan. Fattar egentligen inte varför. Det var verkligen fräscht och gott! Älskar att doppa läckerheterna i soja med MASSOR av wasabi! Det ska nästan bränna i gomen – mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *