Sköna söndag?

Idag har kanske inte varit den skönaste, slappaste eller roligaste söndagen. Jag inledde morgonen med en joggingtur. Den varade 49 min, 434 kcal 20% fat, max 181 (99%) avg 172 (94%). Det kändes helt okej i kroppen. Sen följde härligt fika och frukost med mannen och barnen.

Tillsammans åkte vi sedan till Lekpalatset här i Järfälla där barnen fick springa av sig rejält. Det är väldigt bra med många hoppborgar, klätterställningar, rutschkanor, cyklar, bollhav etc.

Efter lunch som bestod av rester vidtog en rejäl storstädning inför svärföräldrarnas besök som sträcker sig från onsdag till måndag. Barnen satte vi i soffan framför ett par bra filmer. Tror de hann med två filmer under tiden vi storstädade. Nu är det skinande rent här hemma. I alla fall några timmar till 🙂

På kvällen hade Filippa simning. Jag hade lovat ställa upp som hjälptränare då två av de ordinarie var sjuka. Filippa är jätteduktig. Man märker att hon tycker om att simma och försöker hela tiden göra som tränarna säger.

Kvällens middag blev creme fraiche-fyllda lövbiffsrullader i gudagod tomatsås (tomatsåsreceptet är från senaste avsnittet av Niklas Mat) , pasta och grönsaker. Jag var så hungrig efter simningen att jag inte hann ta något kort på maten. Det sa bara slurp, så var maten slut! Riktigt, riktig god sås och det bästa är att det finns kvar av såsen. Kommer bli perfekt i en köttfärssås. Jag rekommenderar er verkligen att testa detta recept.

Nu väntar kvällsfika framför brasan och förhoppningsvis en bra film!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *