Slavarbete…

I morgon måndag är det många aktiviteter på en och samma dag som äger rum. Alla kan vi inte vara med på.

Först har jag såklart ett heltidsjobb att sköta. Måndagar har jag alltid extra mycket att göra och ett par möten är dessutom inbokade under dagen.

Kl 15 är det föräldrafika i Filippas klass och jag har tagit på mig att baka. Jag har dock valt en enkel utväg genom att köpa färdiga kakor jag tar med. Ajajaj, dålig mamma!!! Det blev dock självklart dyrare än att baka själv om det kompenserar något?!

Kl 16:30 är det skolgårdsfest i Filippas skola. Filippas klass har till uppgift att hålla i popcornförsäljning och fiskdamm (varje klass i skolan har fått olika uppgifter tilldelade och sedan delas intäkterna lika på alla klasser). Varje föräldapar i Filippas klass ska poppa 15 popcornpåsar var. En liter popcorn i varje påse. Min familj har också fått tilldelat att var med och städa upp när skolgårdsfesten är slut.

Vi kan dock inte vara med alls på skolgårdsfesten då barnens syssling Liesel fyller år och vi ska iväg på kalas och middag hos henne. Föräldrafikat hinner vi vara med på en stund. Sedan måste vi åka iväg till kalaset. Trots att vi inte kan vara med på skolgårdsfesten måste vi poppa våra tilldelade 15 popcornpåsar. Puuuuuh, vilket slavarbete det var… Tog evigheters evigheter och var inte det minsta roligt. Men nu är det gjort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.