Årets bästa hälsomat 2016

Årets bästa hälsomat 2016

Årets bästa hälsomat 2016

Varje år utser MåBra årets bästa sundaste och godaste mat som är bra för både hälsa och miljö. De finns inom ett flertal olika kategorier, från dryck och protein till snacks och färdigmat. Vilka som blir Årets bästa hälsomat 2016 kommer att omnämnas i MåBra nr1, 2017. Ett livsmedel jag vet är Friggs glutenfria knäcke med Spenat & Svart sesamfrö som jag skrivit om tidigare. Just den med spenat blev min favorit och har köpts hem flera gånger sedan den lanserades.

Knäcket är urgott både som det är och med pålägg.

Knäcket är urgott både som det är och med pålägg.

Juryns motivering lyder: ”Mycket näringsrik och mycket spenat, hela 30 procent (var tredje knäckemacka du äter är ren spenat!) och därför mycket vitaminer, mineraler och antioxidanter. Vi säger bara: mums!” 

Jag kan inte annat än hålla med MåBra – mums för detta goda knäcke!

Knäcket innehåller bovete- och majsmjöl, spenat samt sesamfrö och solrosfrö. Finns även i smaken Tomat och Sesamfrö.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.