Sol, värme och grillning

Vädret har verkligen visat sig från sin bästa sida här i Stockholm idag. Vi har mest varit ute på tomten och donat. Barnen har lekt med grannbarnen och jag och Mattias har tvättat altanen, tagit fram utemöblerna, tagit bort takboxen från bilen, krattat bort grus från gräsmattan och sopat bort sand och grus från uppfart och parkering.

Vi var även iväg en sväng till Plantagen och köpte en odlingsbänk, grönsaksjord och fröer. För första gången tänkte vi försöka odla lite grönsaker här hemma på tomten. Vi köpte lättodlade grönsaker som rädisor, morötter, sallad, spenat och vårlök. Vi köpte även kryddor (dill, persilja och gräslök) som vi ska förodla inom hus först innan vi planterar ut dom. Även om det fortfarande är lite kallt ute testade jag att så grönsakerna redan. Går det så går det, annars gör vi ett nytt försök om ett par veckor när det garanterat är varmare även på nätterna.

Självklart avslutade vi den vackra, härliga dagen med att grilla till middag. Vi grillade hemgjorda hamburgare och kycklingfileér som lades i Max Hamburgerbröd med goda tillbehör som rödlök, tomat, paprika, sallad, ost, senap, ketchup, hamburgerdressing, bearnaisesås, grillsås, etc. Som vanligt sååå himla gott!!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *