Sommarsnacks från Estrella

Sommarsnacks från Estrella

Sommarsnacks från Estrella

(varuprov) Nu kan man väl säga att sommaren är här eller åtminstone knackar på dörren. Ett av de säkraste sommartecknen är att butikerna nu fylls upp med sommarsnacks från Estrella. 2016 kom Aiolichips och Bearnaise- och chilichips, 2017 Guacamole Style, Seasalt & Butter samt Ostringar Chili & Cheddar, 2018 Sourcream & Dill samt BBQ. I år laseras de tillfälliga smakerna Chorizo, Tzatziki och Superostbågar.

Vykort från Åre

Vykort från Åre

Vykort från Österlen

Vykort från Österlen

I likhet med förra årets sommarsnacks har även dessa varsitt motiv från semesterdestinationer i Sverige. Chorizo med smak av vitlök och chili på grovräfflade chips har vykort över Åre. Tzatziki med smak av gurka, vitlök och gräddfil, också på grovräfflade chips, har vykort över en strand på Österlen. Superostbågar är extra stora ostbågar med extra mycket smak och har vykort från Stockholm.

Vad säger ni? Perfekta till kvällens Eurovision song contest?

Vykort från Stockholm

Vykort från Stockholm

Stora och fluffiga ostbågar med massor av god smak

Stora och fluffiga ostbågar med massor av god smak

Vi har hittills bara hunnit testa Superostbågarna. Fluffiga med perfekt krisp. De har faktiskt extra mycket smak, och god sådan dessutom. Toppbetyg från oss alla!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.