Härliga bad på Öland

Bryggan i Köpingsvik

Öland och Gotland anses som rätt solsäkra ställen att åka till under den svenska sommaren. Men självklart lyser inte alltid solen där heller. Under våra dagar på Öland hade vi otur och lyckades pricka in några riktigt regniga dagar innan solen till slut hittade fram. Lite synd då Öland har så många mysiga badplatser.

Man blev bländad av den vita sanden

Men bad blev det såklart! Eftersom vi bodde nära Borgholm passade vi på att ta ett dopp vid Köpingsvik. En lång härlig sandstrand med alldeles finkornig vit sand. Helt ljuvligt! Långgrunt och barnvänligt. Vi var där två gånger. En gång och bara tittade när vädret var sisådär, och sedan bad och lek när solen strålade från klarblå himmel!

Stranden i Köpingsvik

Vi tog även ett härligt dopp i havet vid en skyddad bukt med fin sandstrand och klart, ljummet vatten inramat av härlig grönskande natur och vackra små, röda sjöbodar!

Kul med maneter!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.