Söndagen i korthet

Morgonen inledde jag med att gå ut och springa i ca 40 min. Tyvärr ville inte min pulsklocka mäta pulsen (kanske den åkte på sniskan och tappade kontakten) så jag har tyvärr ingen träningsdata. Mattias passade på att träna i vårt hemmagym under tiden och barnen kollade på någon film. Sen åt vi god frukost. Det är extra gott att äta frukost när man är nytränad och hungrig!

Efter frukost åkte vi iväg hela familjen till Friskis och Svettis för ett Hoppis&Skuttis-pass. Det var länge sedan vi var där. Filippa har ju simning på söndagar och därför har vi skippat det. Passet inleddes med ca 25 min gympa. Det var ganska jobbigt även för oss vuxna, men roligt! Gustaf ville mest bli buren tyvärr men det är ju en ovan miljö för honom och det tar ett tag att vänja sig. Sen följde redskapsgympa och då vaknade båda barnen till liv. Det blev lite balansgång, hjulning och kullerbyttor, ringar, hopp och annat smått och gott.

Lunch blev rester hemma. Efter lunchen åkte jag och Filippa ner till biografen här i Jakobsberg. Vi såg filmen Upp. Den var helt ok!

Innan vi åkte hem passade vi på att köpa en ny gympadräkt till Filippa och ett par matchande gympatights. Gustaf fick ett par jeans.

Väl hemma lagade jag till en boeuf bourguignon som vi ska äta imorgon tillsammans med delikatess mandelpotatis.

Därefter följde lek med barnen och simning för Filippa. Nu ska jag och Mattias avsluta kvällen som vi inledde den, med mousserande och ost och kex. Mums!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *