Mixologikoncept

Som jag skrev fick jag i förra veckan hem ett spännande mixologikoncept från min favorit Beriksson. Mixologikonceptet bestod av de tre nya ört-, krydd- och fruktjuicerna från JuiceologyJoe’s ekologiska te i smaken The Earl of Grey, Joes & Sephs karamelliserade popcorn i de nya smakerna Gin & Tonic och Macchiato/Whiskey. Självklart har jag satt igång och börjat testa dessa!

Pop Tea, Mixologikoncept

Tyvärr har jag drabbats av lunginflammation och går på antibiotika så någon alkohol får jag inte konsumera, men självklart har jag kombinerat det fina teet med de nya popcornsmakerna.

The Earl of Grey är av hög kvalitet med underbar doft och lika fin smak.

Popcornen är som vanligt lätta, tunna och spröda med lagom mycket smak och sötma. Dofterna när man öppnar påsarna är helt ljuvlig och får det att vattnas i munnen. Karamellsmaken är tydlig i båda varianterna. Spritsmaken bara anas men slår absolut inte igenom. Den känns minst på Gin & Tonic som känns lite mildare i smaken. I Macchiato/Whiskey känner jag faktiskt kaffesmaken tydligt. Jag tycker den ger ett djup och således ett mer smakrikt popcorn jämfört med Gin & Tonic. Båda är riktigt, riktigt goda och det är svårt att sluta äta dom!

Kombinationen varmt te och karamelliserade popcorn är en riktig höjdare! Smakerna gifter sig i munnen och ger en fin helhet. Toppbetyg alltså!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Andreas skriver:

    Häftiga popcorn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *