Tänk vad nya prylar kan ställa till med

Igår fick jag hem min nya dammsugare, Electrolux UltraPower. Det är en liten och smidig sladdlös dammsugare med massor av smarta funktioner. Starkt batteri så den räcker länge utan att ladda, roterande munstycke med belysning, funktionen BrushRollClean som med ett pedaltryck tar bort hårstrån och damm som fastnat i borsten, tre olika lägen på sugfunktionen, etc.

Sedan är den extremt snygg också. En dammsugare jag mer än gärna har framme!!!

Vi kunde inte hålla oss utan testade dammsugaren så fort batteriet hade laddat klart. Vi blev helt klart imponerade! Otroligt lätt och smidig och kom åt överallt där man med en traditionell dammugare utan rörligt munstycke måste vända och trixa för att komma åt. Det var ganska mörkt inne vid det laget och belysningen fyllde då verkligen sin funktion. Att man kunde välja tre olika sugkrafter var toppen och anpassades därför efter var man dammsög på för underlag (matta, parkettgolv, soffa, etc).

Mattias tyckte dammsugaren var så bra att han fortsatte att dammsuga trots att städhjälpen var på ingång!

Vi ger den här dammsugaren Electrolux UltraPower högsta betyg. Nu blir det roligt att städa (i alla fall tills nyhetens behag har lagt sig)! Den kan dock inte ersätta en stor, vanlig dammsugare utan är det perfekta komplementet då man vill göra en lättare städning mellan varven.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.