Tacopaj

Kvällens middag blev en enormt god tacopaj. Vi improviserade lite vad gäller innehållet i pajen. Till pajdeg använde vi detta recept. Sen tog jag en burk kidneybönor, sköljde av bönorna och mosade dom. Moset blandade jag med den överblivna köttfärsen från tacomiddagen i fredags. Jag blandade även ner en halv burk creme fraiche paprika/chili i köttfärsblandningen. Blandningen la jag sedan ner i det förgräddade pajskalet. Jag hade på lite majs, tomat och paprika. Toppade med salsa och ost. In i ugnen ca 25 min på 200 grader. Till pajen hade jag blandad sallad, guacamole, rödlök och brysselkål. Jag kokade färsk brysselkål i ca 10 min och när de var klara tog jag på olivolja och flingsalt. Supergott!!! Brysselkål kommer hamna många gånger på vårt matbord i höst!

Påbörjad tacopaj

Påbörjad tacopaj

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *