Spännande nyheter från Njie

Spännande nyheter från Njie

Spännande nyheter från Njie

För ett par veckor sedan testade jag för första gången den laktosfria proteinpuddingen ProPud från Njie. Efter det är jag fast. Choklad och vanilj är beroendeframkallande goda, antingen som de är eller med någon god topping! Nu har det precis kommit spännande nyheter från Njie.

ProPud finns nu även i storpack om 500 g.

ProPud finns nu även i storpack om 500 g.

Från och med denna vecka finns ProPud även som storpack. Den mindre förpackningen är på 200 gram och storpacken är på 500 gram. ProPud storpack kommer till en början i favoritsmakerna Vanilla och Chocolate. En förpackning innehåller 50 gram protein och är liksom tidigare laktosfri och helt utan tillsatt socker. Storpacket har ingen sked i locket. Tanken är nog att den inte ska ätas på språng, utan efter öppning stå i kylen och räcka till fler än en måltid. Den större storleken är perfekt för oss som inte kan få nog!

ProPud proteinmilkshake.

ProPud proteinmilkshake.

ProPud finns nu också som proteinmilkshake. Milkshaken kommer i smakerna Chocolate, Mango Vanilla och White Chocolate Raspberry. Varje flaska ger 20 gram protein och är liksom puddingen laktosfri och helt utan tillsatt socker.

Båda ProPud-varianterna kan förvaras i rumstemperatur innan öppning. Den smakar dock som bäst när den serveras kall.

Njies dryckessortiment - Aloe Vera Dryck, Aloe Vera Energy och Freeno.

Njies dryckessortiment – Aloe Vera Dryck, Aloe Vera Energy och Freeno.

Jag har inte skrivit om det innan men Njie har också dryck i sitt sortiment. Dessa är Aloe Vera Dryck, Aloe Vera Energy och Freeno. Aloe Barbadensis Miller är den Aloe Vera-sort som används i Njies produkter. Det är den mest kraftfulla av Aloe-växterna och är välkänd för sina goda samt främjande egenskaper.

Aloe Vera Dryck.

Aloe Vera Dryck.

Aloe Vera Drycken är tänkt som törstsläckare. Den innehåller 50 % Aloe Vera (inkl fruktkött), kommer i flera olika smaker och finns både som sötad (fruktsocker och honung) och sockerfri (innehåller sötningsmedel). De innehåller inga konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel utan smaken kommer naturligt från växtriket. Finns i storleken 0,5 liter och 1,5 liter.

Freeno.

Freeno.

Freeno är en kolsyrad och sockerfri läsk som innehåller vitaminer och antioxidanter. Liksom Aloe Vera Drycken är flaskstorleken 0,5 l och finns i fyra olika smaker.

Aloe Vera Energy.

Aloe Vera Energy.

Aloe Vera Energy är kolsyrad, sockerfri samt rik på vitaminer, BCAA och koffein. Kommer i två olika smaker och har burkstorleken 330 ml. Perfekta att ladda upp med innan, under eller efter träningspasset.

Har ni testat några av Njies produkter?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Malin Moen skriver:

  Dessa produkter är verkligen skit goda 😀 ÄLSKAR dem.

 2. Jouliana skriver:

  Hej!
  Jag undrar om det är åldergräns på Probud? eftersom min dotter är 7 år och äter så dåligt, men hon smakade probud drycka med chokladsmak och tyckte mycket om den .

 3. Jouliana skriver:

  Jag menade Propud på min fråga!

 4. Jessica Sundberg skriver:

  Det har jag verkligen svårt att tänka mig. Vad man serverar är väl i så fall upp till föräldrar/vårdnadshavare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *