Mathems meny

Som jag skrev i förra veckan har jag några bekväma matveckor framför mig. De närmaste två veckornas matkassar betalar jag för själv. Jag fick nämligen chansen att pröva dels Middagsfrid till halva priset, dels Mathem till halva priset och sådana tillfällen ville jag inte missa. Hos Middagsfrid valde jag Stora Matkassen respektive Tastelines Matkasse från Mathem.

Tastelines barnkasse

Sedan har jag blivit utvald av Spot and Tell att under två veckor pröva Tastelines nya barnkasse genom Mathem. Jippe!!! Det ska bli riktigt spännande att testa och också jämföra med de andra kassarna. Återkommer med närmare information när detta blir aktuellt.

I vilket fall. Den här veckan kommer leveransen från Middagsfrid och vi kommer få njuta av ankbröst med jordärtskockspuré, spätta i saffranssås med örtig zucchinisallad, färska vietnamesiska vårrullar med sojadipp, marinerad kycklingfilé med varm tomat- & fänkålssås samt en majssoppa med ostquesadillas. Mathems meny för den vecka vi ska testa Tastelines Matkasse är nu också släppt och då bjuds vi på Tommys grillade lax med asiatisk dressing, Zataykyckling med ingefärsrostade gröna bönor, Pastagratäng med broccoli och fetaost, Krämig risoni med sojabönor och bratwurst samt avslutningsvis Viltfärsbiffar med mozzarella i tomatsås. Låter ju mums alltihopa!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.