Spännande nyheter under Fotbolls-VM

Tittar ni något på Fotbolls-VM? Jag har kollat lite till och från men är måttligt intresserad. Sonen och maken kollar desto mer. Det skriks/jublas/kommenteras ljudligt från soffan på kvällarna!

7 anledningar att besöka McDonalds

McDonald’s restauranger uppmärksammas också rådande fotbolls-vm. Dels genom att de serverar hamburgare inspirerade från några av världens största fotbollsnationer och pommesen serveras i kartonger med speciellt framtagna motiv, dels kan man på samtliga restauranger från kl 18 under perioden 12/6-13/7 se Fotbolls-VM på tv-apparaterna.

Appropå pommes-kartongerna. De är inte bara kartonger med fina motiv utan fungerar som virtuella fotbollsmål i ett augmented reality-fotbollsspel vid namnet GOL!. GOL! är ett fotbollsspel till iPhone och Android.

Känner man för någon god efterrätt serveras glassen McFlurry i sommarens smaker Ballerina eller Singoalla. Eller testa vårens nyheter Iced Smoothies samt Iced Frappes.

Nu blev jag rejält sugen på att besöka McD! Har lyckats övertala familjen att äta middag där idag. Återkommer med recension inom kort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *