Mååål!

Igår blev det middag på McDonald’s för mig och familjen. Både jag och Mattias hade mycket att stå i (jag förberedde maten inför middagsbjudningen vi ska ha ikväll och Mattias var tvungen att jobba hemifrån) och hann inte laga mat. Passade perfekt då jag ville smaka de speciellt framtagna VM-målen de serverar på McDonald’s just nu.

Ett Tysklands-mål

Den här veckans hamburgare visade sig vara den tyska Germany Peppar N’ Baconfest. Mellan ett speciellt framtaget fotbollsbröd låg en stor hamburgare med bacon, sallad, rödlöksringar, rostad lök och rejält med dressing som hade en lätt pepparsmak. Lite väl mycket dressing men annars riktigt god!

Vi köpte plusmenyer och fick då med ett varsitt kartongark som man kan göra mobilhögtalare av. Pommes-kartongerna kan ju användas som virtuella fotbollsmål i ett augmented reality-fotbollsspel vid namnet GOL!. Vi har ännu inte hunnit testa detta men det låter ju kul!

Mätta och nöjda lämnade vi restaurangen och nästa gång vi ses är troligen när vi åker iväg på semester och ska äta lunch längs vägen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *