Sponsrad video: ICA Glasses

Jag älskar att handla mat. Jag gillar att gå omkring i mataffären, spana in alla extraerbjudanden och klipp man kan göra, känna och klämma på varorna, provsmaka, suktas vid delikatessdisken, känna alla dofter och såklart shoppa loss! Handla mat på nätet eller färdiga matkassar är egentligen inget för mig. Men jag vill ändå att det ska gå snabbt och smidigt att handla och betala.

Huvuddelen av mina matinköp gör jag på vår lokala Ica Kvantum. En otroligt fräsch matvarubutik med allt som jag vill ha. De sköna med Ica är att de erbjuder digitala lösningar som exempelvis smarta mobilappar och självscanningskassor. Ica tar nu dessutom nästa stora steg och lanserar ICA glasses.

Ica glasses bärs som vanliga glasögon och styrs med hjälp av bärarens ögonrörelser samt en enkel knappsats. Det låter komplicerat men är en fantastisk enkel och smidig lösning som kommer att hjälpa kunder både i själva butiken men även på hemmaplan. Glasögonen har en ir-scanner som ger bäraren möjlighet att få matinsipration och information om varors pris och ursprung. Dessutom får man olika erbjudanden och kan planera inköpslistor. Det bästa är kanske att den till och med kan kontrollera ditt kostintag.

Visst låter det intressant och spännande?! Se filmen om ICA Glasses här!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *