Mot sol och regn

Vem drömmer inte om en svensk sommar med klarblå himmel, strålande sol och gärna minst 25 grader varmt? Nu är det inte så verkligheten ser ut. En svensk sommar karakteriseras enligt mig av lite sol, lite moln, lite regn och lite blandat. Det gäller att utrusta sig med alla typer av sommarattiraljer alltså som skyddar mot allt detta. Tunt, varmt, regntåligt, vindtåligt etc.

Nu har vi sett till att vi kan bada i vårt spabad oavsett om det regnar eller är solsken. Vi har skaffat ett jätteparasoll som skyddar perfekt mot både regn och sol. Det visade sig inte bara vara väldigt praktiskt utan även riktigt snyggt! Nu saknas bara några fina liggsolstolar vi kan ha på altanen så får man riktig medelhavskänsla.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Tore Westergård skriver:

  Hej Jessica.
  Vi ser att ni har bilder på ett parasoll över ert spa. Visserligen är bilden från 2012, men ni kanske har erfarenheter från parasollet. Vi har ett likadant spa bad och söker efter någon typ av parasoll. Vi fastnade för ert val och vill gärna ställa några frågor. Hör gärna av er om det är OK.

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Hej Tore,

  Parasollet kommer från Brafab. Det är en rund modell, 350cm i diameter. Vi har fortfarande kvar det och har varit jättenöjda. Har du fler frågor kan du maila till jessica@attlevasunt.se.

  Hälsningar,
  Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *