Spritt språngande naken

Härligt svalkande bad!Vilken kanonsommar detta har varit! Vädrets makter har verkligen varit på Sveriges och vår sida. Sol, blå himmel och varmt de flesta dagar. Vissa dagar har till och med varit lite för varma – men jag är INTE den som klagar (skulle aldrig falla mig in)! Mycket av vår lediga tid under semestern har spenderats på olika stränder och bad. Att svalka av sig i sjön/havet har varit en nödvändighet. Det har blivit mycket plask och lek!

Idag var vi på den lokala stranden igen. Vi har flera badplatser i närheten av oss. Den här gången valde vi den närmaste då Gustaf skulle ha en kompis hemma efter lunch och vi hade inte så många timmar på oss att vara borta.

Barnen mer under vattnet än över

Vattnet var verkligen varmt och skönt men gav samtidigt nödvändig svalka. Barnen var lika mycket under som över vattnet. De älskar vatten, att bada och simma.

Beachvolleyboll

Efter badet var vi ett litet tag vid Beachvolleyboll-planen och spelade innan vi åkte hem. Barnen använde lika mycket händerna som fötterna för att få över bollen. Jättekul hade vi allihopa.

Filippa gör ett annorlunda sandslottDet färdiga resultatet

På slutet fick Filippa för sig att göra ett sandslott på planen istället för att spela. Sandslottet blev lite annorlunda minst sagt. Helt plötsligt hade hon skapat en naken kvinnokropp. Inte direkt vad hon hade planerat från början 🙂 ! Barnen blev genast lite extra tokiga och generade av kroppen som kom fram mer och mer. Det blev mycket skratt och fniss. Riktigt fint blev det tycker jag! En blivande skulptör i familjen kanske?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *