• Okategoriserade
  • 0

Svärmors råkostsallad

Svärmors råkostsallad, ca 2 glassformar

1 vitkålshuvud
5-6 morötter
2 gula lökar

Riv allt. Koka upp 3/4 dl äppelcidervinäger, 3/4 dl matolja samt 1½ msk socker. Rör om och häll över råkosten. Låt stå i kylen. Detta håller ca 1 vecka i kylskåp.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *