En vildare värld

Det är underbart när det trillar in roliga inbjudningar i brevlådan och mailboxen (jag är inte så bortskämd med det). Jag har haft tur och fått flera spännande inbjudningar till event som äger rum närmaste tiden, några krockar och allt hinns inte med då jag har ett ”vanligt” arbete att sköta och barn och familj som prio ett.

Inbjudan till Kolmården

Den 1 maj tar jag med familjen och välkomnar våren på Kolmården. Det är då den årliga blogg/VIP-dagen går av stapeln. Nu kommer vädret inte vara så vårigt och varmt utan snarare höstigt och kallt, men med glatt humör kommer man långt. Kolmården är verkligen Sveriges bästa djurpark och vi ser verkligen fram emot att få spendera en trevlig dag tillsammans bland alla djuren. Några av höjdpunkterna tycker vi är linbanan över Safari World, delfinswowen Life, rovfågelsuppvisningen och berg- och dalbanan. Den 1 maj kommer dessutom Mojje finnas på plats och sjunga från scenen i Marine World. Det kommer bli en fullspäckad dag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *