TÄVLING – Vinn Crock-Pot Express Multicooker

TÄVLING - Vinn Crock-Pot Express Multicooker

TÄVLING – Vinn Crock-Pot Express Multicooker

TÄVLING – Vinn Crock-Pot Express Multicooker. Ni som regelbundet läser min blogg vet hur mycket jag älskar min Crock Pot. Långlagad mat som sköter sig själv, näringsämnena behålls, smakerna blir så mycket godare och köttet/kycklingen/fisken/vego så mycket mer smakrik och mör. 1a november i år lanserades en helt ny Crock Pot-modell, Crock-Pot Express Multicooker. Med denna multifunktionella gryta ska man enkelt kunna göra chili, risotto, efterrätter, yoghurt, soppor och mycket mer. Med tryckkokning blir maten dessutom klar upp till 70 % snabbare jämfört med traditionell matlagning. Alla näringsämnen stannar kvar i grytan och man kan servera en nyttig middag på nolltid. Förutom att tryckkoka kan man med multicookern även bryna, slökoka och ångkoka maten. Har använt min multicooker flera gånger och är mycket nöjd!

Jag bryner även grönsakerna några minuter.

Jag bryner även grönsakerna några minuter.

Självklart vill jag att en av er läsare också ska få testa denna ovärderliga köksapparat. Jag har fått den stora äran att tävla ut en Crock-Pot Express Multicooker. En (1) personer vinner detta fantastiska pris. Det enda du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg nämna minst tre av de återförsäljare där man kan köpa en Crock Pot (ledtråd finns här). Du ska också motivera varför just du ska vinna. Dela gärna tävlingen på Facebook eller Instagram. Tävlingen avslutas söndag 16 december 2018 kl 20:00. Lycka till!

***Tävling i samarbete med Acrecto, ev vinstskatt betalas av vinnaren***

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

137 svar

 1. Christina skriver:

  Power
  Elgiganten
  Net on net

 2. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 3. Tiina Willman skriver:

  Power, net on net och elgiganten. Den vi har är bara en Basic modell. Men vi använder den mycket för att det är så bekymmersfritt och man kan göra annat istället för att stå och koka. Dessutom blir ju maten hälsosammare❤️

 4. Maria Persson skriver:

  Elgiganten, netonnet och tretti.se cervera cdon är återförsäljare av crockpot

 5. Birgitta Strandh skriver:

  Net on net, Elgiganten, Acreto
  Jag vill vinna en crock pot för att jag vill äta nyttigare, slarvar ofta med maten pga att jag inte orkar laga mat efter en lång arbetsdag. Med en crock pot som fixar maten har jag ingen ursäkt till att bara ta en tallrik fil eller en påse snabbnudlar.

 6. Rita Foitzik skriver:

  Elgiganten, Elon, Net on Net. Då skulle jag ge bort min gamla crock pott till mina barn, finns inget som är så gott som att laga kött i den. Håller tummarna

 7. Jonas Bengtsson skriver:

  Clas Ohlson
  Bagaren och Kocken
  ELON

  Motivering: grytan för min gamla trotjänare från 2016 blir svårare och svårare att rengöra efter varje långkok. Vill även testa att tryckkocka givetvis!

 8. Marina Olofsson skriver:

  Kärnis, NetonNet och MediaMarkt.
  Jag vill vinna denna manick,
  Då blir maten klar på ett kick!
  Tänk så bra för familjen på språng,
  Vi kommer lyckas med maten varje gång!
  Slippa halvfabrikat och få bra mat utan ansträngning,
  Låter så bra så jag nästan får ding :-)!
  Önskar den här vinsten så in i vassen vinna,
  Bra mat serveras och alla aktiviteter kommer vi hinna!
  God jul 🙂

 9. Anna skriver:

  Då jag jobbat 13 mil enkel resa hemifrån så vore det som en skänk från ovan att bli en lycklig vinnare till Crock Pot. Så jag slipper fixa och feja med middag och matlådor till mig och mannen en och annan tallrik till dottern innan träningar och dans.

 10. Anna skriver:

  Den finns att köpa på Elgiganten

 11. Marie Rending skriver:

  Elgiganten, Netonnet och Clas Ohlson

 12. Anna skriver:

  Net on net. Bagaren och Kocken. Media Markt. Ensamstående med 3 barn. Barnen vill ha mat direkt man kommer hem. Och så har man ju tiden som inte räcker till. Då skulle en sådan underlätta för oss.

 13. Emilia Morén Sarfve skriver:

  Elon, elgiganten och cervera ?
  Jag skulle vilja vinna denna för att ge till min mamma, hon kämpar med heltidsjobb, extrajobb hus, barn och träning samtidigt som hon hittills gått ner 25kg men behöver ner 20kg till för att få en hälsosam vikt!
  Hon har hamnat på en längre platå för att hon inte alltid orkar med maten.
  Därav skulle jag vilja ge henne denna för att ge henne alla förutsättningar till nyttig, smidig mat! ?

 14. Heléne von Malortie skriver:

  Jag är en glad innehavare av en crockpot! Lagar mat i den, främst på helgerna. Jag köpte min på Cervera för två år sen, med funktionen bryna bl a, mycket användbar. Finns även på Clas Ohlson, Elgiganten och net on net. Går att beställa på hemsidorna för hemleverans.

 15. Maria skriver:

  Netonnet, Cdon, Elgiganten
  Har använt crockpot länge, underbar uppfinning till en hårt arbetande kvinna, men, den jag har är på upphälllningen så en ny skulle vara så bra

 16. Kent-Ove Ågren skriver:

  Elon,Net on Net, Media Markt Älskar att laga Slow Cookmat. Denna modell verkar vara något enastående Crock-Pot. Det vore intressant. Gör många ”långkok” ???

 17. Anna skriver:

  Net on net. Bagaren och Kocken. Media Markt.
  Som ensamstående med 3 barn. Så räcker inte tiden till, då gör man sådant som går fort att slänga ihop. Denna vinst skulle komma till stor hjälp. Så nu håller jag tummarna att jag vinner.

 18. Ann-Sofi skriver:

  Elgiganten, media markt, net on net, power.
  Jag vill vinna för att kunna servera en mat som inte tappar en massa nyttigheter medans det tillagas länge, plus i kanten är om den sköter sig själv.

 19. Emma skriver:

  Finns att köpa på Netonnet, Elgiganten, Claes Ohlsson, Elon, ellos och cervera.
  Jag köpte min slow cooker förra året när jag blev 2 barns mamma och i samma veva behövde min man jobba i england under längre perioder. Den va räddningen i vardagen , för att både jag och mina barn skulle få God, nyttig och hemlagad mat varje dag. Nu när jag börjar jobba igen och är ensam med barnen så är självklarheten att använda min underbara slow cooker , att kunna förbereda allt kvällen innan för att sedan bara sätta igång den på morgonen och sedan komma hem till varm och underbart god mat gör så otroligt mycket i den stressiga vardagen. Jag skulle vilja vinna för att få fortsätta utveckla mina slowcooker erfarenheter och kanske underlätta ännu mer i vardagen och bara för att jag absolut älskar att laga mat på detta sätt!

 20. Kalle skriver:

  Elgiganten
  Mediamart
  Köketsfavoriter

  Jag har länge velat ha en crockpott tog fram en recept bok med crockpott mat till min mamma och 80% av recepten kommer från denna blogg.
  Sen är det nog av lite låg prio att köpa en från min sida.

 21. Gun Byström skriver:

  Elgiganten, netikett och servera har återförsäljning.

  Jag vill vinna för att jag har drömt om en sådan länge. Jag är sjukpensionär och har det väldigt knapert med pengar.
  Denna crockpot skulle hjälpa mig mycket med att äta billigare och mycket hälsosammare.
  Vilken underbar jul jag skulle få om denna kom på posten.

 22. Ingegerd Bollnert skriver:

  Elgiganten, NetonNet, Mediamarkt, Kitchen Time, Bagaren och Kocken.
  Jag är mycket intresserad av att laga god och näringsrik mat. Att få denna Expressmodell skulle göra mej överlycklig. Jag följer dagligen grupperna om slowcooking och har redan två grytor som används flitigt. Sedan den nya modellen kom kände jag att den vill jag ha men det kommer att dröja p.g.a. kassabrist. Läser dina recept och tips med glädje.

 23. Johanna wallin skriver:

  Media markt, kökets favoriter, cervera, Elgiganten. Jag vill vinna crock-pot express multicooker för att även kunna ha möjligheten att kunna svepa ihop ett långkok med finess i farten express. Har en slowcoker hemma men vill även ha en express för dom dagarna man inte tänkt på hur man ska bli mätt i all julstress.

 24. Maria S skriver:

  Crock pot säljs på Cdon, NetOnNet, Elgiganten, Elin, Tretti mfl.
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den nya Crock-Pot Express Multicooker. Just nu har jag en äldre Crock pot som jag har älskat dessa 7 år jag har haft den, den börjar dock sjunga på sista versen och jag har därför funderat på att köpa en ny, tyvärr så har jag inte de pengarna just nu tack vare arbetslöshet, graviditet och kronisk sjukdom. ? Jag är verkligen ingen höjdare på att laga mat men med ”crockisen” har jag aldrig misslyckats med maten, något som jag oftast gör utan den! ? Hoppas verkligen på vinst! ❤ Ps, Jag älskar dina recept, Jessica! Utan dom skulle min matlagning vara myyyycket tråkigare. ?

 25. Karin Andersson skriver:

  Elon, Netonnet, Elgiganten
  Jag vill vinna för min man och jag jobbar långa dagar 7 dagar i veckan, driver egen firma med många anställda, då vore en slowcocker perfekt att ha till hjälp i köket när man kommer hem sen kväll efter en lång arbetsdag. Även tonåringen kanske skulle kunna bli mästare i köket med en crock pot.

 26. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 27. Sara Gustavsson skriver:

  Elon, cervera, cdon
  Halloj. En vaken natt arbetande 41 årig mamma här.
  Maken arbetar varje vardag 9:15-18:15 + varannan lördag 9:30-14:30.
  Detta innebär kort om tid att laga bra mat i vettig tid på dagen.
  Då jag sover till kl 16 när jag jobbat och då ska hossen hämtas på fritids.
  Vore kanon att få assistans av en crock pot för hälsosammare RIKTIG mat.
  Har en billigare variant som används ibland men den saknar många funktioner som jag sku ha haft nytta av.

 28. Jessica Sundberg skriver:

  Ange minst tre återförsäljare för att ha chans att vinna.

 29. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 30. Sofia skriver:

  Elgiganten
  Bagaren & Kocken
  Cervera
  Här är en nyseparerad småbarnsmamma som mest känner ångest inför en jul på egen hand. En crock pot står högst upp på önskelistan som jag hoppas att någon liten missa läser.

 31. Daniel skriver:

  Järnia, Elon, Ellos
  Ska flytta och börja renovera ett hus nästa månad, så vore perfekt att kunna laga god och nyttig mat smidigt med en Crock pot som sköter sig själv när jag slår hammaren på fingrarna om dagarna.

 32. Camilla skriver:

  Elgiganten, Elon och Järnia.
  Jag skulle kunna göra två rätter på samma gång, om jag behåller min nuvarande! ?

 33. Lina K skriver:

  Netonnet, tretti.se & cdon.com
  Jag skulle vilja vinna den då jag vill leva hälsosamt. Samtidigt som den lagar maten hinner jag träna= suveränt! Hoppas på det bästa!!

 34. Bodil Ekerman skriver:

  Elgiganten, tretti , Elon …
  Visst vill jag ha en själv . Köpte en till min särbo så han och hans son skulle kunna göra storkok. Men har en ensamstående utbränd väninna med 3 barn som skulle behöva denna för att kunna lättare laga mat,kunna dryga ut maten och göra storkok så att en knaper matkassa förhoppningsvis räcker längre. Om ”jag” vinner kommer jag lämna hennes namn o uppgifter till er.

 35. Paulina Möller skriver:

  Netonnet
  Elgiganten
  Cervera
  Jag och mina dagbarn älskar lägga i lite blandat på morgonen för att sedan efter vi vart ute på förmiddagen komma tillbaka och njuta av varm hälsosam mat som fixar sig själv.

 36. Emma skriver:

  Elgiganten
  Net on net
  ELON

  Wow vilka funktioner det verkar finnas på denna. Har nu en billig variant som funkar sådär. En ny crock pot skulle kanske kunna övertyga mannen om att det faktiskt är en bra idé ?

 37. Veronica skriver:

  Elgiganten, Cdon, Net on net…
  Jag vill ge den till min pojkvän… Hans son har diabetes och då är det viktigt att äta regelbundet.. Så istället för att stå och laga mat konstant skulle en Crockpot underlätta så dom kan hitta på nåt roligt tillsammans utan att behöva oroa sej för matlagningen hela tiden..

 38. Mimmi lindqvist skriver:

  Elgiganten,tretti.se, netonnet säljer den blandannat!

  Jag skulle vilja ge bort den till min morfar❤ som har lite svårt att få till det med matlagningen numera, med en crock pot går det ju inte att misslyckas med en god måltid, dessutom blir det mindre kladd och disk i köket!

 39. jonas Engström skriver:

  Mediamarkt, Kitchen Time, Bagaren och Kocken.

  jag vill vinna den inte för mig själv utan för att ge dem till min mamma som nu snart kommer bli ensam nu när yngsta systern söker högskola så vore den guld värd för henne att ha 😀

 40. Sanna skriver:

  Svar: Järnia, Netonnet och Clas Ohlson.

  Som ensamstående mamma är det tufft och stressigt i mellan varven med alla hushållssysslor. Det hade därför underlättat livet otroligt mycket om just vi vann en Crock-pot maskin. Det är ju en produkt som jag länge har varit nyfiken på, särskilt efter att ha läst alla dina inlägg om dess fördelar. Men som ensamstående förälder är ekonomin som bekant inte den bästa, och det tycks alltid finnas tio tusen andra saker som måste prioriteras före. Det hade därför betytt otroligt mycket om just vi vann, då det verkligen hade blivit en julklapp till hela familjen.

  Kram Sanna

 41. Nadia skriver:

  Den finns bland annat på Cervera, Elgiganten och MediaMarkt.

  Som arbetande fyrbarnsmamma skulle denna verkligen förenkla min vardag så mycket och samtidigt göra det enklare att ge mina barn hälsosam mat. Vore underbart och ett dåligt samvete mindre! ?

 42. Elisabeth Sjöblom skriver:

  Crock pot finns att köpa på bl a Järnia butiker, Elgiganten eller Net on net. Med den nya Crock pot multicooker express behöver man inga andra kastruller eller stekpannor. Man har ju allt i ett , så mycket plats i skåpen det blir?

 43. Sofia Johansson skriver:

  Säljs på Netonnet,Elgiganten och tretti.se. Vi är en trebarnsfamilj med mål att optimera vardagen. Vi har en crockpot av vanlig modell som har några år på nacken men som vi är nöjda med. Vore toppen med allt som en Express Multicooker kan förgylla vardagen med. God mat på bra råvaror, enkelt och lyxigt lagat!

 44. Ulrica skriver:

  Elon
  Ellos
  Elgiganten
  Har två grabbar som spelar hockey, många och långa kvällar i ishallen blir det. Att ha en pryl som tillagar en näringsrik måltid 70% snabbare än traditionell matlagning skulle vara guld ärt för mig. Hoppas på tur.

 45. Kristina Wärn skriver:

  *Elgiganten *Bagaren och Kocken * Net on net

  Som 3 barns mamma o jobbar heltid så är Crock Pot världens bästa uppfinning ? använder min 5 dagar av 7 i veckan o man kan göra så god mat i den under tiden man är på jobbet. Är väldigt nyfiken på den här nya varianten då man också kan använda sig av tryckkokning. Skulle vilja vinna den här till mig o min familj som en fin julklapp ? sen jag började använda Crock Pot så känner jag mig inte så stressad längre med att laga maten till 5 personer varje kväll man kommer hem från jobbet då den gjort det åt oss under tiden barnen varit i skolan o jag o min man på jobbet. Med den här nya Express Multicooker skulle jag kunna göra ännu mera mat o flera varianter. Om jag vann ska jag ge bort min gamla till mina föräldrar för dem älskar maten jag gör i den ? Hoppas på tur ⛤

 46. Carina skriver:

  Finns på Cdon, Mediamarkt & Elgiganten. Jag hade gärna velat vinna för jag har hört hur gott maten smakat när man lagat i Crock poten. Den här modellen verkar ju klara av betydligt mycket mera så då slipper man få så mycket disk ?? Hoppas på tur ?

 47. Britt-Marie skriver:

  Måste bli mycket roligare att laga mat med en Crock-pot express multicocker och som dessutom behåller alla näringsämnen i maten? Dessa finns att köpa på Media Markt, Cervera och Elgiganten ?

 48. Carina O skriver:

  Det är Cdon, Elgiganten & Mediamarkt. Har hört så mycket positivt om Crock pot. Den nya verkar vara ännu bättre med fler inställningar ?. Jag skulle bli överlycklig över att vinna den för då blir det enkelt att laga mat eftersom den sköter sig själv och man slipper ha få så mycket disk ??

 49. Marita Holm skriver:

  Mediamarkt, Bagaren &Kocken, Net on Net
  Min nuvarande CP som jag haft i ca sju år har jag vuxit ur och behöver en som
  är större då även familjen blivit större med barn och barnbarn och många familjemiddagar.

 50. Marita Holm skriver:

  Media Markt, Bagaren & Kocken, Net on Net
  Har vuxit ur min C.P som jag haft i sju år då familjen har blivit större med barn och
  barnbarn och många stora familjemiddagar.

 51. Ingela johansson skriver:

  Elgiganten, CDON.com och Mediamarkt. Hann använda min förra en gång, innan sonen adopterade den när han flyttade hemifrån. Just nu lånar jag en av exet och stackaren vill ha tillbaka den. Så jag behöver verkligen en egen

 52. Linnea skriver:

  1. Net on net, Cervera, Ellos
  2. Varken jag eller min sambo är några stjärnor i köket och lagar nästan bara mat för att kunna ta med matlådor till jobbet. Vi har länge sneglat på en Crock-pot men har inte kommit till skott. Det skulle vara oerhört skönt att enkelt kunna laga goda och nyttiga måltider med denna Crock-pot. På köpet kanske vi blir lite mer intresserade av matlagning!

 53. Jenny skriver:

  Net on Net, Elgiganten, bagaren och kocken.mm
  Jag och min sambo är lantbrukare och jag studerar 100%
  Vi får inte mycket tid till annat och denna skulle underlätta matlagningen för oss.
  Med en CP kan vi laga mat och jobba samtidigt.
  Vi kan sedan umgås och äta god mat tillsammans.

 54. Jerker skriver:

  CDON, Bagaren och Kocken, Net On Net.

  Det närmar sig jul och strax efter juldagarna så brukar dom sälja billig julskinka, och just julskinka i CrockPop blir fantastiskt gott och billigt, så det vore kul att kunna göra det själv också, och inte bara äta hos vänner 🙂

 55. Susanne skriver:

  Elgiganten, Cervera, NetonNet är återförsäljare.
  Som en skänk från åvan skulle jag behandla gåvan! Familjen skulle få mat även om mamman fått fart och på annat lagt sin tid!

 56. Petra Elandersson skriver:

  NetOnNet, Tretti och Elgiganten.

  Sedan min man gick bort för drygt ett år sedan har vi börjat med matlag med två olika grannfamiljer. Dels för att orka men också för att det är trevligt. Det ökar dock på stressen när jag ska laga mat åt ytterligare fem personer två gånger per vecka. Denna nya Crock Pot låter som att det kan vara lösningen på detta och jag hade blivit oerhört tacksam och lycklig om jag vann.

 57. Annika Andersson skriver:

  Net On Net, Ellos, CDON.

  Köttgrytor och soppar blir underbart goda i en crock pot, och värmer så gott på vintern. Jag vill gärna ha en egen så jag också kan laga extra gott och inte bara smaka det hos min väninna. 🙂

 58. Linda Olsson skriver:

  SVAR: ELGIGANTEN, TRETTI OCH NET ON NET

  Är en sjukpensionerad mamma som inte orkar så mycket i köket som jag önskar att jag gjorde!
  Denna skulle underlätta enormt i min vardag och sätta guldkant på min och sonens matlagning.

  Kram Linda

 59. Anne Persson skriver:

  Elgiganten, Elon, Net on Skulle bli överlycklig om jag vann denna. Ska genomgå cellgiftsbehandling för min bröstcancer igen och det vore skönt med denna crock pot eftersom jag vet att jag inte kommer att orka stå i köket/Anne

 60. Therese Andersson skriver:

  Kan köpas hos ElOn, NetOnNet, Elgiganten. Börjar jobba heltid i januari efter mammaledighet, och med en sambo som jobbar konstiga tider, familjen kommer inte vara hemma för att laga mat förrän vid 19.30 om kvällarna. Med dessa förutsättningar så skulle det vara guld värt med en potta som kan göra det möjligt att laga god och hälsosam mat till vår lilla tjej, trots ont om tid!

 61. Linda skriver:

  Net on net, tretti, Elgiganten

  Jag följer dina inlägg på fb i crock pot gruppen där, har en klassisk CP hemma och fullkomligt älskar den. När jag ser vad du gör i expressen så blir jag så sugen på att testa! Är tyvärr lite snål mot mig själv så får vänta med att köpa en,men att vinna en hade blivit en så härlig julklapp till mig själv!

 62. Annica Nilsson skriver:

  Net on net, ElOn, Elgiganten.

  Jag lagar mat i vanlig gryta som t ex idag när jag gjorde kalops. Hade behövt denna redan idag.

 63. Åsa skriver:

  På Elgiganten, järnia och elon går det att införskaffa.

  Önskar en ”potta” som jag kunde få ge till min lillasyster Irina Arvidsson som kämpar på i vardagen. Hon är så väl värd något som underlättar vardagen för henne och sonen Filip❣️

 64. Susanne Pettersson skriver:

  Net on net, Elgiganten, Cervera
  Jag ÄLSKAR att laga god och nyttig mat! Gärna mycket mat.
  Med 5 dagbarn, (som äter som hästar) 1 man, 3 utflugna barn med respektive och barnbarn (som gärna och ofta kommer hem till mamma och äter) går det åt mycket mat och jag lägger ner mycket tid på matlagning.
  Lägg därtill 5 golden retriever som också behöver sin tid…
  Ofta önskar jag mej fler timmar på dygnet men det kanske blir lättare att få tiden att räcka till om jag vinner en Crock-Pot Express Multicoocker.

 65. Tina skriver:

  Net o net , Power , Elgiganten

  Vill också få känna glädje att få ha en Crock Pot
  Skulle vilja prova allt från varmrätt ånga o efterrätt ….
  Har velat haft en länge nu ❤️

 66. Ulrika Fors skriver:

  Elgiganten, net on net, bagaren och kocken är återförsäljare!
  ”Tre barn som behöver middag innan diverse aktiviteter sätter oss föräldrar under press,
  Detta kan avhjälpas med en Crock-Pot Express,
  den fixar maten snabbt och utan stress!”

 67. Marianne skriver:

  Elgiganten, netonnet och tretti.se cervera cdon är återförsäljare.

 68. Jessica Sundberg skriver:

  Glöm inte att motivera varför just du ska vinna.

 69. Kent Svanlund skriver:

  Elgiganten.se, Netonnet och Trettio. Se. Jag älskar att experimentera men ny mat och har idag en enklare variant av Crock-Pot. Skulle vara kul att vinna en mer avancerade pota.

 70. Nadia Walaf skriver:

  Netonnet, Elgiganten och Clas Ohlson
  Jag gillar att laga mat i en slowcooker, men att få planeringen att funka i kombination med tiden som går åt fungerar inte riktigt för mig, så det blir så sällan jag använder min. En Crock-Pot Express hade däremot blivit använd betydligt oftare, just för att den sparar in tid, och därför vill jag vinna!

 71. Johanna Rantil skriver:

  Mannen köp den på Elgiganten, net on net och på Clas Ohlson.
  Det vore så spännande att få testa denna omtalade expresskokare. Att kunna göra näringsrik mat från grunden är väldigt viktigt för mig och att dessutom kunna laga denna mat extra snabbt skulle verkligen underlätta vardagspusslet i vår familj. Med två växande tonåringar och en liten bebis hemma är det fyllt upp och tiden är knapp så en expresskokare från crockpot vore drömmen?

 72. Kristina Boström skriver:

  Hej!
  Cervera
  Ellos
  cdon.com
  Jag skulle vilja använda min crock pot mer men är begränsad av den långa koktiden. 70% är VÄLDIGT stor skillnad!

 73. Hej!
  Cervera
  Ellos
  cdon.com
  Jag försöker att använda min crock pot så mycket jag kan men känner att koktiden är för lång. 70% är VÄLDIGT stor skillnad!!

 74. Karin skriver:

  Elgiganten, Clas Ohlson och Ellos.
  I februari flyttar jag äntligen in i min allra första alldeles egna lägenhet efter att ha bott hos mina föräldrar i fyra år p.g.a. långvarig sjukdom. Och eftersom det bara är jag och min lilla dvärgpudelkille som kommer att bo i lägenheten, och tro mig han är ingen som helst hjälp i hushållet, så blir det väldigt mycket matlagning. Något jag varken har tid med och framför allt inte ork till. Jag menar vem vill äta Varma koppen och snabbnudlar dag ut och dag in?! Och eftersom jag inte har råd med en riktig kock som kommer och lagar min mat åt mig så vore den här vinsten fantastisk. Ja, bättre än en kock till och med för vem behöver en kock när man har den här! Med den här kan t.o.m. Jag bli värsta kocken! Storkok here I come!
  karin_eklund85@hotmail.com

 75. Laila Olander skriver:

  Elgiganten, netonnet samt media markt är 3 st som säljer crock pot.
  Anledningen till att jag skulle vilja vinna den är att jag älskar att laga mat samt experimentera i köket, men är tyvärr sjuk i ME och har därför inte råd att köpa den utrustning jag vill ha i mitt kök. Älskar att göra grytor och skulle vara nyfiken på att tillaga till exempel oxkinder.

 76. Björn Karlsson skriver:

  Min fru ska ständigt på vardagen stressa…. mellan varje hushållssyssla ska hon en ny aktivitet in pressa… Aldrig kan kära du koppla av och bara njuta av ett bra tv-program… stå i timmar och laga rotfruktsgryta eller ett väldoftande lamm! Tänk om du kunde njuta och låta någon annan göra arbetet i köket ditt… Önskar därför vinna dig en Crock-Pot, då du är hjärtat mitt!
  Svar: Elgiganten, Power och Netonnet!

 77. Marie skriver:

  NetonNet, Elgiganten och Tretti, men även många fler!
  Jag bor i en liten etta med pentry utan spis.. Har tillgång till spis och ugn en lång korridor bort.. Inte alltid så lätt..
  Då jag även är kronisk sjuk av ME så är kosten viktigt för mig, och att få kunna göra mat i denna i mitt hem vore en alldeles perfekt grej! Sparar energi och kraft till annat som jag inte alltid har råd med <3

 78. Ulrika Armano skriver:

  NetonNet, Elgiganten o Tretti!
  Sköta sig självmat låter magiskt! Bara denna veckan har jag pga pendling kommit så sent hem att affären stängt och barnen tvingats äta makaroner och macka:( var gång känner jag mig som historiens sämsta mamma! En Crockpot är precis vad jag behöver så jag kan planera min dag, och nyttja finessen med långkok! Tänk att kunna erbjuda allt från långkok till soppor! Det skulle göra mammahjärtat stolt och barnen glada och mätta även om tågen strular! LÖVELY!

 79. Ted Wallin skriver:

  Netonnet, Claes Ohlsson och Tretti.se

  Jag skulle vilja vinna den här då min CrockPot har gått sönder nyligen och jag vill kunna bjuda min flickvän på en underbar slökokt rätt.

 80. Ann Bengtsson skriver:

  Elon,Elgiganten och Clas Ohlson är 3 av alla de ställen den finns att köpa.
  Efter att i alla år gjort mina långkok på det gamla vanliga viset på spisen
  med allt vad det innebär:Varmt vid spisen, tröttna ben,röra i grytan,hålla koll så det inte bränns
  vid och vrida äggklockan flera gånger om…Så vore det en lyx att få vinna en sån här maskin
  få vila ben o kropp,få mat i magen på detta enkla vis,skulle få mig att må bra i både själ och huvudknopp! =)

 81. Maria Henrikson skriver:

  Elgiganten, Elon och NetonNet
  En sådan här skulle verkligen vara en fin fin vardagshjälp i mitt kök! Skulle slippa undan en hel del stök! Följer en dröm och blivit student på äldre dar, då är pengar och tid inget i överflöd jag har! Denna står högt på en mammmas önskelista minsann, skulle bli så gla om jag vann! God jul!Maria H.

 82. Camilla Wiklund skriver:

  Tretti,Elgiganten, netonnet
  Jag tycker det är så himla viktigt att maten man får i sig är nyttig och vällagad, men alltsomoftast är det tiden som inte räcker till…en crock pot vore toppen eftersom näringen bevaras och det skulle vara så praktiskt att kunna köra långkok ju!

 83. Anna Berglund skriver:

  Elgiganten , cervera o tretti.
  Som heltidsarbetande, ensamstående mamma med barn med särskilda behov är det inte alltid tiden räcker till. Men jag försöker alltid få till bra mat iallafall o med denna hade det blivit så mycket enklare att få bra, näringsrik, god och variationsrik mat på bordet.

  Anna
  Hillevianna@hotmail.com

 84. Amanda Åkerberg skriver:

  Rätt svar: Bagaren & Kocken, Clas Ohlson, Cervera

  2018 har varit ett hälsans år för mig. Jag mår bättre i kropp och själ och sprider den kärleken till andra. Jag är efter många års kamp på väg ned till en hälsosam vikt med hjälp av fiberrik mat och träning som gör mig glad. Om jag vinner denna Crockpot hjälper det mig ytterligare att nå mina mål då jag enkelt kan laga bra mat, även på dåliga dagar. Det skulle också ge mig ytterligare motivation att fortsätta på min väg till sunda vanor och jag kan dessutom laga mat till alla mina nära och kära!

 85. Simone Nyström skriver:

  Elon, cdon.com och järnia ??
  Som ensamstående 2barnsmamma med vissa psykiska problem och väldigt mammiga barn så finns varken orken eller tiden till att laga nyttiga, goda och varierade måltider. Därför hade denna varit guld värd hemma i vårt kök! ?

 86. May-Britt skriver:

  Ja vill vinna en crock pot för ja har hört så mycket bra om denna å att de blir så god mat av den, fick en stroke 2013 så fixar inte att skära å vispa runt mm.. Köper de mesta uppskuret å även grönsaker eller så hjälper mamma mig med å skära.. Därför vore de ju en perfekt med en crock pot.

 87. Josefin Forsberg skriver:

  Finns bl a att köpa på Elon ,Netonnet och Elgiganten

  Vilken otrolig drömgrej, tänk att bara tjoffa samman massa mumsiga goda grejjer och sen slippa stå och passa, röra runt och svettas vid spisen.. å istället kunna leka med barnen eller gå o träna eller ja.. kanske försöka zzoova.

  Min älskade såå saknade mamma och barnens mormor hon gick väldigt oväntat och hastigt bort och jag famlar fortfarande i mörkret med tung sorg och svår saknad..

  Att förenkla just den såå jobbiga matfixeribiten skulle underlätta enormt alldeles och sen om vi vann.. Ååh.. Barna skulle ju älska en sånhär!! Minns att mamma min berättade om just denna och att hon testat den hos nån kompis med betyg: ”He smaka som långkok smaka förr i tid’n” Tyvärr hann hon aldrig köpa sig nån..

  Ååh det skulle ju på nåt vis kännas lite som en sista julklapp från finaste hon som ju är länken till att alla vi överhuvudtaget finns.. Att just denna tävlingen dök opp känns lite framstyrt uppifrån.. Har aldrig nånsin velat vinna nåt såååhär mycket nångång.. Sen vilken härlig sida du har! Härinne måste jag definitivt botanisera runt mera

 88. A-Lena Nilsson skriver:

  Svar: NetonNet, Elgiganten,Tretti . .
  Jag vill i köket kunna briljera för familjen, i bland har man ingen ork att stå vid spisen. .

 89. Camilla Sandmark skriver:

  De finns på bland annat Cervera, Järnia och Elon.
  Åh, jag har så länge velat ha en sådan här. Fast det har aldrig blivit av att skaffa någon. Förrän nu då kanske…
  Jag tycker att det är ett smart (och ekonomiskt) sätt att laga mat på! Precis som du skrev så bevaras ju alla näringsämnen och smakerna gifter sig med varandra på ett utomordentligt sätt. Perfekt att kunna ha maten färdig när man kommer hem och då få äta en rejäl och nyttig måltid istället för snabbmaten det så ofta brukar bli när man är trött och stressad. Nu är det bara att duka fint och maten är klar. Skulle vara så kul att få testa en sådan här. Speciellt som min pappa brukar ge oss en hel del viltkött att ta reda på. Det blir ju fantastiskt goda grytor av det.
  camillasandmark@gmail.com

 90. Julianna skriver:

  Netonnet; Elgiganten och Tretti.se
  Skulle gärna vilja vinna denna underbara vinst då den skulle ge den extra lilla guldkanten i vardagen. Julen betyder allt för mig, men den kan även bestå av stress. Då är det fantastiskt att få lyxa till sig med denna Crock pot som lagar maten helt själv, och man får tid att bara koppla av för enstund. Allt som har med mat att göra är magi.

 91. Sofia Johansson skriver:

  Netonnet, Elon och Elgiganten, m.fl ställen går Crock-pot att köpa på! Dan före dan före dopparedan fyller jag 40 år och en Crock-pot hoppas jag att jag får! Den skulle pryda sin plats i mitt kök och göra min matlagning utan stök. Nu håller jag både tummar och tår och hoppas på ett riktigt gott nytt matlagningsår!

 92. Emma Björk skriver:

  Den säljs bla på Cervera, Elon och Elgiganten.

  Ska erkännas, jag gillar bekväm matlagning. Det betyder verkligen inte att jag inte gillar att laga mat, för det gör jag, men däremot slipper jag helst att stå bunden vid spisen under långa perioder för jag umgås hellre med min unge, gäster eller för de delen, kollar en bra film om jag är själv.
  Den här varianten av crock pot är på riktigt lite av en dröm för mig och skulle passa mitt sätt att laga mat så himla bra!
  Kombinationen långkok och tryckkok gör ju matvariationen oändlig!
  Sen ja, jag vill ju bli vinnaren av denna för den ligger utanför vad jag själv har råd att köpa en köksmaskin för så det här är ju såklart en drömvinst.

 93. Katarina alfredsson skriver:

  Netonet, elgiganten och bagaren och kocken.
  Haft min crockpot multi i några år och bara älskar den!
  Älskar att laga mat, och framför allt när smakerna blir så goda när man slökokar!!
  Har varit nyfiken på denna länge ?
  Skulle verkligen vara en dröm att få vinna!!

 94. Anneli skriver:

  Power, net on net och elgiganten.
  Jag skulle vilja vinna den då det är väldens bästa manik.
  Men små barn och man jobbar långa dagar så skulle det vara perfekt att komma hem till varm, färdelagad mat.

 95. Annelie Hedén skriver:

  Bagaren och kocken
  Elgiganten
  Netonnet

  Som nybakad mamma är de väldigt svårt att få tiden att räcka till. Helst att laga ordentligt mat till mig själv. Denna skulle underlätta nå fruktansvärt för mig i min vardag. Har en crockpot sen tidigare men ibland kan det ta lite lång tid innan man gjort alla morgonbestyr med bebis för att hinna kicka igång maten snabbt och alla timmar den ska gå. Detta skulle bli vår räddning till en sundareliv och mindre snabbmat.

 96. Anna skriver:

  Cervera
  Bagaren och kocken
  Elgiganten

  Jag skulle vilja vinna denna till mig och min familj. Vi skulle behöva äta lite nyttigare än vad vi gör och framförallt hoppas jag att min 14 åriga dotter upptäcker hur mycket gott det finns i matväg, som dessutom är nyttigt.
  Hon behöver verkligen bra mat då hon har psykisk ohälsa med bland annat ångest och depression. Vi vet ju hur viktigt en bra kost är för alla, men främst för de med ohälsa.
  Min sambo behöver även han bra mat då gan har en refluxsjukdom som gör att hans mage är oerhört känslig, med stor risk att utveckla magcancer.
  Jag försöker göra god och bra mat så lpngt det går, men tror att denna verkligen skulle hjälpa mig/oss! Både med att den bevarar allt gott och nyttigt, men också att det besparar mig tid vid spisen.

  Håller tummarna att jag vinner!

 97. Emma Lindalen skriver:

  Elon, Elgiganten och net on net bl.a.
  Skulle verkligen vilja vinna den för att underlätta vardagen för familjen , då jag är sjukskriven för utmattningssyndrom och inte får de enklaste uppgifterna som att laga mat varje dag att fungera och sambon får lov att göra det mesta. Denna skulle ge mer tid över till barnen istället för att behöva stå vid spisen

 98. Lena skriver:

  Elgiganten, Net on Net, Elon, Ellos, Järnia.
  Eftersom jag jobbar på natten är det så suveränt att ladda grytan när jag kommer hem från jobb och sedan vakna till en underbart doftande och god middag, eller frukost för min del. Så smidigt ?

 99. Camilla Ahderinne skriver:

  Netonnet, elgiganten, cervera.

  Jag älskade min första crockpot men fick lämna tillbaka den då det var fel på termostaten så allt brändes vid. Såhär flera månader senare har vi inte kunnat köpa en ny, och som blivande 2barns familj så kommer det behövas en ny crockpot! Jag saknar den oerhört, att maten lagas fast man gör annat med familjen eller är på jobbet (vi jobbar båda 3skift). Det vore en fantastisk vinst!

 100. Camilla C skriver:

  Cervera, cdon och Elgiganten. Jag skulle vilja vinna för att ge den till äldsta sonen när han flyttar hemifrån. Skulle kännas bra att veta att han kan laga god och näringsriktig mat på ett enkelt vis.

 101. Lena skriver:

  Elgiganten, Ellos Järnia bla
  Jobbar natt och det finns inget bättre än att komma hem efter jobb, ladda pottan med godsaker, för att sedan vakna till en underbart doftande och god middag….eller frukost för min del. Så smidigt och bekvämt?

 102. Camilla skriver:

  Netonnet, Elgiganten, elon.

  Behöver verkligen en ny crockpot då min gamla som jag har haft i 8 år har glapp i kontakten och stänger av sig lite då och då, vilket gör att jag inte kan lämna den utan längre uppsikt.
  Älskar min potta och lagar väldigt mkt i den (dock mindre nu det senaste året pga glappet). Tidsbesparingen är guld värd i min familj.
  Tyvärr är inte ekonomin den bästa som ensamstående mamma till 3 tonåringar men jag försöker lägga undan lite varje månad, för jag ska kunna köpa en fungerande crockpot igen, även om det lär dröja några månader till.
  Tack för alla bra recept och inspiration.
  Önskar dig en God Jul & Gott Nytt År

 103. Jennie Svensson skriver:

  Elgiganten
  Cervera
  Elon

  Jag studerar till specialistsjuksköterska och jobbar samtidigt för att få ihop det ekonomiskt. Har således ingen tid över för något annat och ordentlig matlagning hinner jag aldrig med. Med en crock pot skulle jag kunna äta bra varje dag trots mitt fullspäckade schema. Hoppas på en vinst! 🙂

 104. Jenny Andersson skriver:

  Netonnet Elgiganten Media Markt
  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna för det skulle underlätta min vardag med och jag skulle nog få tillbaka lusten att laga mat. Plus att min kräsna familj förhoppningsvis kan få nya nyttigare maträtter som favoriter

 105. Ulrika Sjögren skriver:

  Cervera, Media Markt och Elon

  Min man behöver lära sig laga annat än pannkaka så om jag vinner ska han få Crock-Pot Express i julklapp och (hoppas jag) en massa inspiration till att lära sig laga en massa god mat.

 106. Clara Ahlm skriver:

  Ellos, elon, Elgiganten jag vill vinna den för jag vill lära migration laga mat medlen tryckkokare. Min mormor hade en och lagade mycket mat i tryckkokaren. Bland annat lagade hon kotunga… som blev jättegod till julbordet. Kanske skulle till och med jag våga mig på att laga tunga.

 107. Marie skriver:

  MediaMarkt, El Giganten, Net on Net bl a
  Jag skulle gärna vinna denna fina eftersom min egen (billigare variant) gick sönder i föregår och så nära jul har jag inte råd att köpa ny ?

 108. Paulina Möller skriver:

  Netonnet, cervera , Elgiganten
  Tonåringarna här hemma blir så stolta att alltid lyckas i köket. Man kan ju lägga i allt i denna potta och allt blir gott och mört.

 109. Emma skriver:

  Elgiganten, net on net och servera.

  Då jag är mitt i ett kaos, en livskriv efter skilsmässa skulle den här vinsten vara en livräddare för att få bra mat serverad till mina barn och det dåliga samvetet som gnager i hjärtat minskas lite.

 110. Catherine "Kia" Leonardsson skriver:

  Elgiganten, Netonnet, Cervera
  Jag har en äldre modell av Crockpot men älskar den. Den gör det lättare att hinna med livets alla vardagskrav. Faktum är att sedan jag upptäckte slowcookern så finns det en stund över för mig själv och jag hinner med ett träningspass, wihoo!
  Det hade varit roligt att få prova en mer avancerad modell med lyxigare funktioner.
  Jag hoppas på vinstlycka <3

 111. Helene Samuelsson skriver:

  Elgiganten, net on net, Clas Ohlson bla.
  Skulle underlätta vårt vardagsliv att få laga maten i en sån här fin och smart tryckkokare, crock pot express. Med sex stycken barn, ungdomar i huset så vore det perfekt att få tid över till annat än att stå vid spisen och ändå kunna servera god o nyttig mat.

 112. Helena Larsson skriver:

  Ellos, Netonnet och Elon
  Jag skulle vilja vinna crock-poten till äldreboendet för dementa ,där jag jobbar. Hade varit fantastiskt att kunna laga mat i den till dem ? Med vänlig hälsning, Helena

 113. Ann Brinley skriver:

  CDON.COM
  Bagaren & Kocken
  Clas Ohlson

  Jag har under året som gått lyckats gå ner 22 kg i vikt och vill ju gärna hålla min nya vikt nu.
  Jag har precis bytt jobb och upptäckt att tiden nu mera inte räcker till för att hinna laga god och näringsrik mat.
  En Crock-pot express skulle göra mitt liv så mycket enklare!
  Tänk att komma hem till nylagad mat! Eller om jag missat i planeringen ändå, hinna få till något gott och nyttigt med hjälp av tryckkokarfunktionen!
  Storleken på grytan gör ju också att jag alltid kommer kunna ha en nyttig matlåda med mig till jobbet!
  Jag tror jag älskar Crock-poten redan innan jag ens ägt en! ?
  Håller en tumme och hoppas på tur att få hjälp till mitt fortsatta hälsosamma liv!

 114. Petra Vainionpää skriver:

  Den finns hos Power, Elgiganten och Net on net. Min motivering:

  Jag är en stressad småföretagare som är usel på att laga mat
  så en Crockpot Express vore ren och smakfull lycka såklart!
  Tänk att få prova, testa och få nya smaksensationer
  och tack vare din blogg få tips och matlagarlektioner!

  Ofta blir maten här hemma mer snabb än rätt.
  Det är inte så kul, man äter ”bara” för att bli mätt
  Tänk att få laga maten både enkelt och gott
  Allt från söndagsgrytor till festmat à la hot!

  Ja, Crockpot Express verkar vara en riktig höjdare
  som gör hela familjen både mättare och nöjdare.
  Jag drömmer om att bli familjens egen mästerkock
  tack vare Jessica och en sprillans ny Crock Pot!

 115. Linda Andersson skriver:

  Återförsäljare Elgiganten – Media Markt och
  Clas Ohlson

  Jag vill så gärna vinna denna då är ensamstående med 4 barn å min crock pot är alldeles för liten har inte ekonomi för att köpa ngn dyrare o är i behov av större ,är sån lättnad med en crock pot när tiden inte riktigt räcker till är så enkelt o blir suveränt gott o väldigt mört?

 116. Malin Lilja skriver:

  Den fia grytan kan man bl.a köpa via:
  Bagaren&Kocken
  Kökets favoriter
  Ellos

  Jag är en sån matlagningsnörd och helt oförstådd när jag önskar mig nya maskiner och grejor till köket – den här skulle förgylla min tillvaro och kanske äntligen få mina nära att förstå lyckan av att äga underbara saker att laga favoritkäket i ???

 117. Daniel E skriver:

  Cervera, CDON och Elgiganten
  Säljer grejen jag vill ge åt tanten
  Många har om denna talat gott
  Hur lätt det är att laga stort och smått
  Goda, stora grytor för hela familjen
  Eller små portioner om och om igen
  Pengar att köpa dyra klappar saknas
  Men kanske det en crock-por ändå vankas?

 118. Anna skriver:

  Bl.a. Cervera, CDON.com, Kitchentime. Jag är läkare och jobbar jour flera gånger per vecka och hinner i princip aldrig laga riktig mat som får ta tid utan antingen blir det pasta med något på burk eller snabbmat, så det vore trevligt att få börja ta hand om även sig själv och inte bara patienterna.

 119. Stina Polvi skriver:

  Elgiganten
  cdon
  Bagaren & Kocken

  Detta vore verkligen en helt fantastisk Julklapp <3 Jag har tittat på dem så länge och drömt om en, jag har tom gjort plats för en i köket… 🙂 Den skulle användas flitigt , jag tycker det verkar så enormt GOTT först och främst, men även enormt lyxigt att kunna veta maten sköter sig själv <3 I ett hushåll med sex barn är det enormt mycket som ska fungera i vardagen, emellanåt räcker tiden inte till och jag har ständiga funderingar på smak och vitaminer osv 🙂
  I ett smått galet hem skulle detta vara helt fantastiskt- och med alla recept som dyker upp nu vattnas det ju i munnen allt som oftast 🙂
  'Håller tummarna så hårt jag kan <3

 120. Tommy Gustafsson skriver:

  Elon Elgiganten Netonnet
  Motivering
  Jag har en sönder strålad hals , svårigheter med att äta kött, smaklökarna fungerar knappt
  Mört kött och smakrikare mat låter låter som en dröm

 121. Anette Nises skriver:

  Elon, Netonnet, Elgiganten

  Kylig vinterkväll och stjärnorna kan endast molnen flytta
  då värmer vi upp våran vedeldade bytta
  Samtidigt som vi sitter där i karet och myser
  står Crock-pot i köket och pyser
  Vi korkar upp varsin flaska öl
  så god att inta i vår egen lilla pöl
  Sen är det dags att kliva upp innan huden blir som ett russin
  och inne väntar mat som räcker till ett halvt dussin
  Denna drömmen skulle bli sann
  om just jag vann

  manettan@gmail.com

 122. Annika Nilsson skriver:

  Net on net, Elgiganten och Media Markt.

  Jag är så otroligt dålig på att laga mat. Därför är det som en skänk från ovan att vi har fått en nyanländ familj från Afrika som närmsta granne. De är så otroligt gästvänliga och kommer vara och varannan kväll och knackar på med rykande het middag till oss. Det är helt fantastiskt! Men jag vill ju kunna bjuda tillbaka! Med en crock pot kan jag också laga god och nyttig mat och bjuda in våra härliga grannar på fantastisk mat! Det skulle vara så roligt!

 123. jimmy nilsson skriver:

  NetonNet, Elon och CDON.com

  Jag är både studerar och arbetare så när jag kommer hem på kvällen så orkra jag inte ställa mig och laga mat utan det blir oftast helfabrikat. Jag har verkligen tröttnat på denna maten då den är ganska smaklös och inte vidare nyttig heller. Vad skönt det skulle vara att bara lägga i det man vill ha i min crock-pott på morgonen och sedan är det klart när jag kommer efter jobbet eller skolan och jag får en riktigt god och nyttig middag

 124. Sebastian Ek skriver:

  Netonnet, Elgiganten, Tretti.
  Jag vill så gärna vilja vinna denna slowcooker då jag så länge önskat mig en sådan. Jag kommer börja arbeta igen efter en längre tid föräldraledighet och jag vill fortfarande kunna bjuda mina barn och fru på god näringsrik mat. Med en Crock-pot så kan jag se till att maten är färdig tills vi är hemma från jobb och dagmamma så att vi kan umgås och slippa stressa.

 125. Susan Johansson skriver:

  Netonnet, Cdon, Elgiganten
  Jag har läst en del om denna och den verkar vara en mycket bra hjälp i köket.
  Skulle gärna se en sådan i mitt eget kök!

 126. Helena Jardelid skriver:

  Svar: Elon, cdon.com mfl.
  Motivering:
  Försöker genomföra min egen hälsoresa med träning och mat
  Men tidsbristen blir en bov för att allt ska ta fart
  Frysen full av grönsaker och närproducerat kött men motivationen ändå inte på topp
  När man ska hinna med familj, jobb, barn, djur och hem utan att själv brinna opp
  Få inspiration till nyttiga och goda smaker
  Utan att tulla för mycket på alla andra livets saker
  Så kanske kan mamman släppa ut ånga, lätta på trycket och prioritera sig själv lite mer
  Med vetskapen att den goda maten lagar sig själv, och näringsämnena som serveras blir fler

 127. Maria skriver:

  Elgiganten, Elon och Ellos.
  Jag har diabetes sedan länge och tvingas tänka på mat extra mycket. Det blir jag trött på då och då, i sådana stunder skulle en Crock-Pot rädda mig. Dessutom är den jättebra för hälsoriktig mat och för grytor som jag älskar.

 128. Carina Kero Esberg skriver:

  Elgiganten
  Clas Ohlson
  Netonnet

  Kan det vara min tur att glänsa i köket?
  Slippa sista-minuten kaoset och stöket.
  Min nya bästis har fixat allt klart
  Det skulle ju vara helt underbart
  Och när vännerna undrar vem bästisen är
  Så pekar jag mot hjälten på bänken där!

 129. Emma T skriver:

  Wow vilken vinst! 😀 Mitt svar: Elgiganten, NetonNet och MediaMarkt.

  Tack för en bra blogg 🙂

 130. Carina Kero Esberg skriver:

  Elgiganten, Netonnet, Clas Ohlson

  Är det äntligen min tur att glänsa i köket?
  Och slippa sista-minuten kaoset och stöket
  Min nya bästis har fixat allt klart
  Det vore ju bara för underbart
  Och när vännerna undrar vem bästisen är
  Så pekar jag mot hjälten på bänken där!

 131. Emmi Ahonen skriver:

  Netonnet. Cervera. Ellos. Jag skulle ge den till mamma som älskar att laga mat . Hon fyller snart 65 så det vore perfekt 🙂

 132. Emma skriver:

  Netonnet, elgiganten, tretti.se mf 🙂 jag skulle vilja vinna denna fantastiska klapp då vår vardag skulle underlättas med med hjälp av att kunna ha maten klar då vi kommer hem. En liten familj som arbetar mycket där maten inte alltid är prio blir det ibland lite sämre mat då ork och tid inte finns. En önskan om en lättare mat-vardag med allt vad det innebär står högst upp på våran önskelista i år.

 133. Jessica Harju skriver:

  Svar : Elgiganten , NetonNet och Ellos
  Motivering :
  Jag känner mig sliten och less
  på ständig vardagsstress.
  Mycket ska fixas och tiden räcker inte till ,
  ibland vill jag bara skrika till klockan : STOPP och stå still !
  Det är lätt att bara ta fram nödlösning som smörgåsar och fil ,
  en Crock-Pot Express Multicooker skulle spara oss massor med tid och hela familjen skulle få en hälsosammare livstil.

 134. Ingrid skriver:

  Elgiganten, Netonnet, Tretti.se
  En Crock-Pot Express Multicooker skulle vara ett stort stöd i livet – och få hedersplatsen i köket, helt givet!
  Tryck-kok, slökok, ångkok och bryning – jag ser en ny ljusare gryning!
  Med 8 förinställda funktioner är det lätt att förverkliga alla visioner.
  Tänk vad barnens ögon ska lysa när Crock-Pot gör läckra värmande soppkok så ingen behöver frysa!
  Så många välsmakande val – denna Crock-Pot Express Multicooker är helt ideal!

 135. Hilda eriksson skriver:

  Denna hjälpreda kan bland annat inköpas hos Elgiganten, Elon och Net on net.
  Jag motiverar mig själv i denna tävling. När mina kollegor börjar ifrågasätta mitt omelett-ätande är de dags att lösa detta. Ja de stämmer, jag äter omelett 4/5 dagar i veckan till lunch på jobbet, (ibland får man en matlåda från päronen). Ja, jag är kvinna, 25 år och singel och skyller min oexisterande matlagning på singelhushåll, kanske kan bli ändring på de 2019? Ps. Då menar jag inte ändring av civilstatus ds.

 136. Charlotte LUndh skriver:

  Elgiganten, NetonNet, tretti.se
  Jag vill vinna den här maskinen för att det skulle underlätta mitt liv oerhört mycket. Jag är en tvåbarnsmamma som har lidit av utmattningssyndrom i snart fem år. Att laga mat till familjen tar energi, som jag skulle kunna lägga på annat, till exempel på att bli frisk. Dessutom fyller jag år den 19 december, så det skulle bli en utmärkt present till mig själv.

 1. december 16, 2018

  […] Hilda eriksson om TÄVLING – Vinn Crock-Pot Express Multicooker […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *