Test av Clearly Gone

Jag har fått äran att testa Clearly Gone från NutraVendo. Det är en ekologisk hudvårdsserie som består av en cleanser, cleanser cloth och en moisturizer. Konceptet är att ha få produkter som går att använda till mycket och få ingredienser så att vi kunder vet vad det är vi köper. Läs gärna mer på deras hemsida Ekologisk hudvård.

Det ska bli kul att testa dessa och återkommer med närmare recension.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. augusti 6, 2010

    […] har nu under drygt en månad testat Clearly Gone, dvs en serie hudvårdsprodukter som består av en cleanser, cleanser cloth och en […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *