Tomt i plånboken?

Så här efter semestern brukar det eka tomt i mångas plånböcker. Så även i min. Det kostar att ligga på topp! Än är det några dagar kvar tills lönen kommer.

Säkert har du, liksom jag, massor av saker som bara ligger hemma och skräpar och inte används. Vi har mängder med prylar, leksaker och urvuxna kläder. Då passar det perfekt att slå några flugor i samma smäll. Lägg ut allt du inte behöver till försäljning. Man sparar resurser och bidrar till en mer hållbar miljö, du tjänar pengar och rensar samtidigt upp hemma. Kan inte bli bättre! Det gäller bara att ta tag i det hela. Det finns mängder av sajter där man kan sälja begagnade prylar. Jag brukar använda mig av Blocket eller Loppi. Att lägga ut annonser på Blocket kostar pengar. På sajten Loppi, som framför allt vänder sig till barnfamiljer, är det gratis att annonsera. Det är perfekt!

Loppi har också många roliga tävlingar på sin sajt. Nyss lottade de ut en hemlig goodiebag till de som under en viss tidsperiod hade lagt ut annonser. Jag hade turen och vann! Igår fick jag hem vinsten. Den innehöll en t-shirt från Adidas, en necessär, två par trosor från Pierre Robert, två romaner, en bok om Hilda och Wilda som tipsar om hur man skapar ordning i hemmet och gratis kryssning från Silja Line.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *