Dagens hiss och diss

Jag har inte mycket att skriva om så här i Corona-tider. Jag jobbar hemifrån och håller mig mer eller mindre bara inom villans fyra väggar (joggingturer och promenader i närområdet räknas väl knappt), inga events eller roliga tillställningar att rapportera från, fåtal bud/produktprover som hittar till min brevlåda, äter ofta upp all mat innan jag ens hinner tänka tanken på att dokumentera recept eller ta kort på härligheten, etc. Därför har jag beslutat införa dagens hiss och diss.

Färska jordgubbar blir dagens hiss!
Färska jordgubbar blir dagens hiss!
Supergoda och söta jordgubbar från Belgien för endast 20 kronor.
Supergoda och söta jordgubbar från Belgien för endast 20 kronor.

Dagens hiss: En hel liter färska jordgubbar för endast 20 kr på min lokala ICA Kvantum. Supersöta och supergoda! Mums! Nej, de är inte svenska utan från Belgien. Frågor på det?!

Dagens diss var att Arla mild kvarg på hink var slut i varenda affär jag var på.
Dagens diss var att Arla mild kvarg på hink var slut i varenda affär jag var på.

Dagens diss: Idag lämnade jag villans fyra väggar och var och veckohandlade till mig och min mamma (som tillhör riskgruppen). Jag brukar köpa Arlas Mild Kvarg på hink 1000 g i olika smaker. Vi tycker dessa är goda, de är nyttiga och mycket prisvärda. Kvargen var helt slut på ICA jag var på och personalen visste inte när de skulle få leverans. Åkte till Hemköp istället men även där var de helt slut. Suck… Ville inte åka till fler affärer utan blev tvungen att köpa Lindahl’s kvarg utan tillsatt socker i olika smaker som bara fanns i 500 g, samt Njie ProPud. Dessa är också goda (inte minst ProPud) och nyttiga, men inte alls lika prisvärda.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Yolanda skriver:

    Haha, jag önskar att det fanns mer vegansk kvarg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *