Ät mer gröt
Jag startar i princip varje vardagsmorgon med en tallrik gröt, ett par smörgåsar och en kopp te. Det ger mig en bra start på dagen och ordentligt med ork så att jag kan prestera på topp, vad jag än tar mig för. Grötsorten brukar jag variera och även topping samt vilken sorts mjölk jag har till.
Nu har jag fått hem de senaste grötprodukterna från Axa – Havregröt Apricot & Blueberry, dvs gröt med kardemummagryn, aprikos, blåbär och solrosfrön samt Havregröt Cranberry & Apple, dvs gröt med kanelgryn, tranbär, äpple och pumpakärnor. Båda såklart utan tillsatt socker!
Idag testade jag Havregröt Apricot & Blueberry till frukost. Fina gryn med en svag doft av vanilj och kardemumma blandat med stora torkade blåbär och aprikosbitar. Efter 3 minuter i mikron fick jag ut en fast, fin och väldoftande gröt. Jag smakade av gröten redan här. Fin smak på gryn och frukt och solfrosfröna gav en lagom crunch och bra tuggmotstånd. Jag toppade sedan min gröt med äppelbitar, bananskivor och kokosflagor och serverade med havremjölk för att göra härligheten komplett och mer mättande.
Mycket gott och en perfekt start på morgonen!
Senaste kommentarer