Ät mer gröt

Nya grötsorter från AxaJag startar i princip varje vardagsmorgon med en tallrik gröt, ett par smörgåsar och en kopp te. Det ger mig en bra start på dagen och ordentligt med ork så att jag kan prestera på topp, vad jag än tar mig för. Grötsorten brukar jag variera och även topping samt vilken sorts mjölk jag har till.

Lagom mängd blåbär och aprikosNu har jag fått hem de senaste grötprodukterna från Axa – Havregröt Apricot & Blueberry, dvs gröt med kardemummagryn, aprikos, blåbär och solrosfrön samt Havregröt Cranberry & Apple, dvs gröt med kanelgryn, tranbär, äpple och pumpakärnor. Båda såklart utan tillsatt socker!

Idag testade jag Havregröt Apricot & Blueberry till frukost. Fina gryn med en svag doft av vanilj och kardemumma blandat med stora torkade blåbär och aprikosbitar. Efter 3 minuter i mikron fick jag ut en fast, fin och väldoftande gröt. Jag smakade av gröten redan här. Fin smak på gryn och frukt och solfrosfröna gav en lagom crunch och bra tuggmotstånd. Jag toppade sedan min gröt med äppelbitar, bananskivor och kokosflagor och serverade med havremjölk för att göra härligheten komplett och mer mättande.

Mycket gott och en perfekt start på morgonen!

(null)

(null)

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.