Trilogin är fulltalig

Bra böcker filmatiseras ofta. Ibland funkar det, ibland inte. Snabba cash-böckerna av Jens Lapidus, som jag sträckläste och tyckte var fantastiskt bra, blev en stor försäljningssuccé och filmatiserades givetvis. Tre filmer producerades. Hittills har jag bara sett 1an och 2an. Jag som läst böckerna blev något besviken på dessa filmer, men givetvis ska jag se alla. Filmerna är riktigt bra, men förvänta er inte att ni känner igen er från originalhandlingen i böckerna.

Idag släpps Snabba Cash 3 (Snabba Cash – Livet Deluxe) på dvd/blu-ray och även på Film2Home. Äntligen får jag se den tredje och sista filmen! Ska bli spännande att se upplösningen och hur allt slutar. Ett tips är att ni på Film2Home kan se hela Snabba cash-trilogin för bara 49 kr (gäller fram till 15/12). Det var ju ett tag sedan jag såg 1an och 2an så det kan vara en mycket bra idé att uppdatera sig så att man hänger med bättre i tredje och sista delen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *