Pepparkakans dag

I måndags var det Anna som hade namnsdag. Jag vet inte om det är Annas pepparkakor som är ”upphovsmän”, men förutom att det var Anna-dagen igår var det även Pepparkakans dag. Men finns det möjlighet till att fira något så tar jag mer än gärna den chansen!

Då vi hade en fabriksgjord pepparkaksdeg i kylen bestämde jag mig för att ägna kvällen åt det traditionsenliga pepparkaksbaket tillsammans med barnen. De blev såklart överlyckliga! De har blivit riktigt duktiga på att kavla degen tunn och fin och få fram fina mönster från formarna. Vi hade en riktigt trevlig stund tillsammans och resultatet blev mycket lyckat! För självklart passade vi på att ta en fika efter middagen med mjölk, pepparkakor, wienernougat och knäck. Det är ju ändå jul snart!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *