Två nyheter i kycklingdjungeln

Att köpa kyckling är en ren djungel. Det finns kycklingfilé, kycklinglårfilé, kycklingbröstfilé, kycklingklubba, kycklinglår, kycklingvingar, hel kyckling, kycklingfärs och hundra tusen andra varianter känns det som. Som tur är gillar jag kyckling i alla dess former och varianter.

Nu har Kronfågel DELi kommit med två nyheter. Kronfågel DELi är färsk kyckling som kryddats, lindats och toppats med goda råvaror. Bara att värma medföljande  form i ugnen. Nyheterna som har kommit är kryddmarinerad kycklinglårfilé med prosciutto & salvia och kryddmarinerad kycklingbröstfilé med grillad paprika. I samarbete med Spot and Tell har jag nu fått möjlighet att testa dessa nyheter.

Alla som vill kan också vara med och tävla på Kronfågels Facebooksida om en lyxig middag för åtta personer. Skaffa hem ett valfritt paket av Kronfågel DELi, lägg upp en bild av din middag och berätta vad den består av.

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.