Hazelnut Heaven

Hazelnut Heaven från Go Coconuts.

Hazelnut Heaven från Go Coconuts.

Jag har tidigare skrivit om glassen Go Coconuts, en 100% växtbaserad premiumglass gjord på kokosmjölk och sötad med agave. Den har hittills funnits i smakerna vanilj och choklad och nu har äntligen den tredje smaken kommit som är hasselnöt.

En glass som ger smak av himmelriket!

En glass som ger smak av himmelriket!

Hazelnut Heaven heter den nya smaken och jag lovar, den smakar verkligen himmelrike! Krämig och smakrik len glass. En av de godaste glassarna jag ätit på länge. Inte bara jag tyckte den var helt fantastiskt. Barnen var stormförtjusta och även Mattias som inte är särskilt förtjust i glass tyckte den var god. Helt klart sommarens stora favorit!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *