Till middag ikväll blev det underbart god och saftig ugnsbakad lax. En hel laxfilé läggs i ugnssäker form och toppas med en blandning av hackade naturella cashewnötter, sweet chili-sås, citronsaft, salt och peppar. In i ugnen 200 grader ca 15 minuter. Fantastiskt gott och fräscht! Till laxen hade vi ugnsbakade rotfrukter (morötter, palsternacka, rotselleri och purjolök) och en supergod gräddfilssås som Mattias blandade ihop (gräddfil, honung, citronsaft och salt). Lite råkostsallad på sidan av och middagen var komplett!
Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf.
Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder.
Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj.
För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.
1 svar
[…] Ugnsbakad lax med rotsaker […]