Middag a la Jonas Colting

I veckan sålde de oxfilé i min lokala ICA-affär för endast 99 kr per kg. Visserligen fryst men det spelar inte så stor roll. Det är rena fyndet. Billigare än bland annat färsk fläskfilé, lövbiff, rostbiff, laxfilé etc. Köpte två hela filéer.

Vi läste i veckan vad Jonas Colting äter och något han ofta äter till middag är wokad broccoli, bladspenat, gröna ärtor, vitlök, ingefära och chili. Till detta serverade han just några skivor stekt oxfilé. Det blev kvällens middag här hemma. Mattias stekte köttet en minut på varje sida och det blev ett perfekt resultat. Maten kändes fräsch och det var underbart gott. Barnen fick lite pommes och ”owokade” grönsaker till köttet då de inte är så förtjusta i bladspenat och ingefära. Detta måste vi garanterat göra fler gånger!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *