Underbar helg

Oj vilket kanonväder vi har haft i helgen! Dryga 30 grader och strålande sol både lördag och söndag. Det har vi givetvis utnyttjat till max. Vi har varit iväg till en strand här i närheten både lördag och söndag och haft med picknickmat. Vid stranden har vi badat och lekt. Sen har vi även varit hemma och lekt ute hela familjen. Vi har badat i vår lilla pool, badat i vattenspridaren och haft vattenkrig.

Vi har ätit mycket jordgubbar (svenska givetvis) och vattenmelon. Vattenmelon svalkar perfekt varma sommardagar som dessa. Det har gått åt mängder med saft. I lördags grillade vi lammkotletter och idag ska vi grilla korv.

Med andra ord, livet leker!

Smörgåsarna med jordgubbar på är scones med jordgubbar och mascarpone efter ett recept från tasteline. Fantastiskt gott! Jag minskade en del på fettet och bytte ut mjölet mot dinkelsikt och lite dinkel fullkorn. Jag höftade bara så jag har inga exakta mått på mina ändringar, men gott blev det.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *