Stor inspiration och förebild

För cirka 4 år sedan var jag på en mycket trevlig kryssning anordnad av Loppi.se. Vi var cirka 18 inbjudna bloggare som fick en fantastisk upplevelse. En del tjejer kände jag sedan innan, andra var nya bekantskaper för mig. En av de för mig nya var Lovisa Sandström som jag hade förmånen att bli bekant med.

Jag vet inte om hon minns det själv, men vi satt i bastun tillsammans bara hon och jag och samtalade om familjen, livet, drömmar och mål. Jag förstod redan då att den här tjejen kommer att gå långt. Lovisa hade klara tydliga mål, verkade driven, målmedveten, klok och ödmjuk.

Nu står hon här, 4 år senare, och är Lofsan med hela svenska folket. Hon skriver en av Sveriges största bloggar inriktad mot träning och familjeliv, driver två träningsföretag, har PT-verksamhet, gör föreläsningar runt om i Sverige, är träningsexpert hos TV4, IForm, Topphälsa och skriver regelbundet artiklar till Sveriges största tidningar samt samarbetar med klädföretaget Röhnisch.

Stora Löparboken för kvinnorDet allra senaste är att hon den 26 mars släpper en egendesignad running-kollektion tillsammans med Röhnisch och har tillsammans med Jessica Almenäs precis släppt en bok, Stora löparboken för kvinnor (separat recension kommer). Ytterligare en bok är på gång dessutom.

Jag önskar henne verkligen all lycka och framgång. Det är hon värd! Med sin framgång tycker jag dessutom att hon visar att man faktiskt kan lyckas. Det som krävs är ett kunnande, tydliga mål och kämparglöd (och troligen en gnutta tur och tillfälligheter)!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    Ja grymt imponerande och beundrande tjej 🙂 vi firade inget speciellt förra helgen mest att vi var lediga en helg tillsammans händer inte alltför ofta 😉 trevlig helg! Kramsr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.