Hur många gånger som helst

Uppvaktning på sängen - Gustaf 8 år

Finns det något som barnen längtar så mycket till som just sin födelsedag? Tror inte det. Gustaf fyllde 8 år den 24 februari och redan dagen efter började nedräkningen till 9-års dagen.

Gustaf dekorerar sin tårtaFärdigt resultat!En födelsedag kan också firas hur många gånger som helst utan att barnen tröttnar! På självaste födelsedagen var jag och barnen i Östersund hos svärföräldrarna. Den dagen firades han med presenter och tårta. Jag hade bara orkat släpa med mig en av presenterna från oss (vi åkte ju tåg) så när vi kom hem firade vi födelsedagen igen med tårta och presenter och den här gången kunde såklart även Mattias vara med och fira. I söndags hade Gus släktkalas och då blev det tårta och fika igen och mera presenter. På lördag ska han ha kompiskalas och då blir det ännu mer tårta, fika och presenter. Ojojoj!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *