Veckans filmpremiär i samarbete med Film2Home

Ny vecka och nya premiärfilmer på Film2Home. Den här veckan har följande filmer premiär: Jack Reacher, The odd life of Timothy Green, The Marine 3, Jayne Mansfield’s car, Haunting in Connecticut 2, The we and the I. Många intressanta filmer!

Jack Reacher har jag redan sett (en MYCKET bra film, du ser den först på film2home och för bara 1 kr hela veckan!!!). Mitt val blir därför The odd life of Timothy Green. Det verkar vara en lättsmält komedi för hela familjen. Medverkar gör bland annat Jennifer Garner och Joel Edgerton.

Ett barnlöst par gräver ner en låda på bakgården, som innehåller deras starka önskan om ett barn. Strax därefter kommer ett barn till världen, men Timothy Green är inte riktigt det barn han utger sig för att vara. Filmens budskap är att det oväntade ibland kan vara en av livets största gåvor och hur viktigt det är att våga vara olika och att respektera andra för deras olikheter. Låter som en typisk Disneyfilm med andra ord.

Återkommer som vanligt med en recension inom kort!

Ni glömmer väl inte att tävla om filmvouchers från Film2Home. Idag är sista dagen så passa på!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.