Giffel two in one

Jag kunde inte hålla mig särskilt länge. Den där påsen med Gifflar med dubbel fyllning med blåbär och vanilj låg och skrek efter mig- kom och ät oss! Och så fick det bli. Ett varsitt provsmak till kvällsfika för mig och Mattias. Barnen får smaka imorgon.

Gifflarna var mjuka och färska. De var tyvärr ganska kladdiga. Kan bero på att det är mer fyllning i dessa Gifflar än i de andra sorterna. Storleken på Gifflarna är ganska små, men då kan man äta desto fler! Den nya fyllningen bestod alltså av klassisk vanilj och blåbärssylt. Båda smakerna kändes tydligt, det kändes inte konstgjort utan smakade helt enkelt gott. En smak av sommar.

Både jag och Mattias gillade Pågen Gifflar Two in One Blåbär Vanilj, men de blev ingen Giffelfavorit hos någon av oss. Mattias gillar originalet med kanel bäst och min favorit är saffran.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *