Veckans filmpremiär i samarbete med Film2Home

Ytterligare en vecka har gått sedan förra onsdagen då jag presenterade veckans filmpremiärer i samarbete med Film2Home. Jag har sett den svenska filmen Ego som handlar om en ytlig Stureplanskille som får sig en rejäl tankeställare när hans liv plötsligt förändras drastiskt då han förlorar synen och blir blind. Svensk, drama och romantik  – låter onekligen som en film jag borde älska, men riktigt så bra var den inte. Jag tycker den var ganska platt, förutsägbar och tillrättalagd. En tvåa av fem möjliga, på sin höjd.

Jag har också sett Jayne Mansfield’s Car. Den orkade jag inte ens se klart… Inte min typ av film alltså. För seg och bara massa struntprat. Save the date har jag också sett. Visst, den såg jag klart men var ingen höjdare. En svag tvåa.

 

Den här veckan har Röjar-Ralf, The Master, The company you keep, Wave Breakers, Struck by Lightning och Bullet to the head premiär.

Röjar-Ralf har jag och barnen sett på bio och den var helt okej. Barnen gillade den jättemycket. The Master har jag också sett och den filmen var så dålig att jag inte ens såg klart den. The company you keep har jag sett och den var en bra actionrulle. Kanske Wave Breakers kan vara något för mig. Annars får jag istället kolla på någon äldre film som jag inte har sett. Det fungerar det också!

Trevlig filmvecka på er!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *