Tunnbrödrulle till middag

Åh, vilken härlig känsla som sprids i kroppen när det är fint väder ute (strålande sol, klarblå himmel och varmt) och detta i kombination med att en långhelg ligger framför oss. Lovely! Vi inledde helgen med en enkel men oväntad god middag, nämligen tunnbrödrullar.

En tunnbrödrulle kan i princip innehålla vad som helst och det bästa är att man själv kan komponera ihop sina efter eget smak och tycke. Vi kokade kalaswienerkorv från Solna korv (innehåller hela 82% kött), gjorde eget potatismos och ställde fram räkröra, tunnbröd, rostad lök, sallad, tomat, gurka, paprika, röd lök, hamburgerdressing, ketchup, senap, Max Green&Garlic och bostongurka. Sedan var det bara att plocka.

Mycket gott och uppskattat av hela familjen!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *