Min första egenordnade goodiebag

Igår skulle jag alltså ha sprungit Blodomloppet tillsammans med mina kollegor men tyvärr satte min muskelbristning i benet stopp för detta. Jag som ordnat mitt livs första goodiebag till mina kära kollegor som extra pepp. Jaja, goodiebagen får jag njuta av i alla fall. Jag vill rikta ett stort TACK till samtliga företag som så snällt varit med och bidragit med fina saker.

Goodiebagen innehöll ett par strumpor och en mössa från Mindmoves, en gratis film via Film2Home, en tidning från Moviezine, rabattkupong på strumpor från Gococo, en dricka från Vitamin Well, ett valfritt bröd från Pågen, två förpackningar av brödet Rågkusar från Fazer, disktrasor från Wettex, örhängen från Miss Dee, ett smycke från Snö of Sweden, vattenflaska och armband från Röhnisch, en valfri rätt från Gooh och ett mycket snyggt linne från Plain Vanilla.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Suz skriver:

    fin goodiebag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *