Vilka kontraster!

20130724-174614.jpg

Från mina svärföräldrars hus ser man rakt ned mot Storsjön. Det finns också djur som håller till i hagar ned mot sjön, både hästar och kossor. Det är verkligen en härlig vy, både sommar- och vintertid.

20130724-174631.jpg

I måndags tog vi en promenad ned till sjön. Visserligen sken solen, men det blåste och var inte mer än 10-11 grader i luften. Idag, onsdag, tog vi en ny promenad till sjön. Solen sken liksom i måndags men nu var det vindstilla och runt 23-24 grader i luften. I måndags tog jag inte ens av mig fleecen, idag var jag först ned i vattnet av alla i familjen. Och jag som tidigare varit familjens badkruka. Vattentemperaturen var inte mer än knappa 16 grader men efter gårdagens isvaksbad var 16 grader rena värmen!

Vilka kontraster!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *