Smarta mellisar

Smarta mellisar

Smarta mellisar

Vardagen är här! Goda och smarta mellisar är a och o för att både jag och barnen ska ha energi till allt som ska hinnas med efter skola och jobb. Från träning och träffa kompisar till läxor och lek. Jag älskar mellanmål och är bra på att variera det jag äter. Matiga smörgåsar, kvarg med topping, yoghurt och müsli, nyttiga muffins, ägg, avokado och keso, nötter är några av mina favoriter.

Ett mellanmål som har hängt med sedan jag var liten är blåbärssoppa och nyponsoppa. Varm nyponsoppa toppad med vaniljglass och mandelbiskvier är sagolikt gott – älskar’t! Apropå sagolikt har jag fått hem Sagolika fruktsoppar för test och recension. Just blåbärssoppan är min och barnens favorit i Sagolikas sortiment.

Sagolika fruktsoppor är sagolikt goda!

Sagolika fruktsoppor är sagolikt goda!

Soppan kan dels ätas/drickas som den är, dels användas som en bas som sätter smak och ger energi. Jag har tidigare testat att göra en blåbärschiapudding. På Sagolikas hemsida finns även recept på nypon- och havresmoothies, blåbärsbowl, nyponbars, blåbär- & lakritsrawbollar och nyponscones. Går snabbt och enkelt att laga till. Gäller bara att jag är snabb i vändningarna. När barnen gillar något tar det ofta slut snabbt som blixten!

*** Inlägget baseras på produktprover men åsikter, ord och tankar är mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.