Vinnare av en Alba Running Jacket

Tävlingen om att vinna Alba Running Jacket från Röhnisch är avslutad. Nu har jag utsett en lycklig vinnare. Den lyckliga vinnaren är Ann-Sofie. Alba Running Jacket skulle verkligen få henne ur soffan och inte missa ett enda träningspass. Hon känner att efter en väldigt lång mörk vinter så skriker kroppen/knoppen efter färg och hon vill känna sig ursnygg i löparspåret! Grattis Ann-sofie – du är kontaktad via mail.

För er som inte hade turen att vinna denna gång, ni glömmer väl inte tävlingen här på bloggen där tre personer får en varsin Downton Abbey – Journey to the Highlands på dvd. Den tävlingen pågår till och med torsdag 4 april.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Grattis till vinnaren !! Hon är verkligen en lyckans ost 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *