Ingredienser från Zeta för sommarens matlagning

Packa pappas kappsäck!

Packa pappas kappsäck!

Packa pappas kappsäck. Packa pappas kappsäck. Kappa kappas pappsäck. Packa packa pack säpp. Hur svårt som helst att säga. I vilket fall! Finns det något som du alltid packar ner i din resväska när du ska ut och resa? Kanske en tub Kalles Kaviar? Eller hårt knäckebröd? Jag har faktiskt inga måsten. Det mesta går att köpa på plats. Men självklart packar jag alltid ner massa saker i resväskan när jag ska ut och resa. Ofta mer än jag behöver. Kommer nästan alltid hem med oanvända kläder. Sån är jag!

Vad stoppar du ner i resväskan?

Vad packar du ner i resväskan?

På Hemköp vid jobbet har de haft en sån där butikstävling man ser flera varianter av att man kan vinna någon produkt från något märke, typ Kellog’s, genom att svara på några frågor och motivera varför man ska vinna. Zeta hade en sådan variant häromdagen. När jag var där vid 10-tiden och handlade en mjölk, tänkte jag varför inte vara med, jag hade lite tid över. Jag svarade på några frågor, skrev något i stilen ”Att för att fiska och sen steka en god kolja, tar jag alltid med Zeta Olivolja.” Typ. En timme senare ringer dom från affären och säger att jag vunnit. Va?! Jag?! Jag tävlade ju nyss. Jo, jag hade den bästa motiveringen och var vinnare i Zetas tävling! Kul!

Ingredienser för fräsch italiensk antipasti

Ingredienser för fräsch italiensk antipasti

Vinsten var en tung pappväska full med härliga produkter. Soltorkade tomater, oliver, pasta, olivolja, vitvinsvinäger, pesto, balsamico, kronärtskockskräm, crostini, spröda brödpinnar och presentkort på fetaost. Perfekt för sommarens mer fräscha maträtter och italiensk antipasti.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *