Lite helare

Jag, barnen och maken har som årlig tradition att göra ett pepparkakshus. Eller göra och göra, vi fuskar och köper färdig byggsats från Annas pepparkakor. Det duger gott. Förra året blev det inget pepparkakshus då varenda husdel var i tusen bitar. I år var det ”bara” skorstenen och ena kortsidan på huset som var trasigt… Jag blir så less. Jag bär hem kartongen så försiktigt jag kan, men uppenbarligen hanteras inte kartongerna med samma försiktighet i affärerna…

Jag lappade ihop delarna med smält socker och monterade sedan huset så gott det gick. Sedan hjälptes vi åt hela familjen med dekoreringen. Resultatet blev kanske inte det snyggaste pepparkakshuset världen har skådat, men det blev unikt och gjort av oss allihopa. Tack gänget för ett gott teamwork!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. SjungandeMamman skriver:

    Vad roligt att du är med och tävlar om en parfym hos mig. Lycka till och God Jul!

    Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *