På fredag är det dags igen

På fredag 12 oktober startar årets upplaga av UnderBara Barn på Stockholms mässan ute i Älvsjö. Det är 10-års jubileum i år. Jag är inbjuden till Bloggfrukosten på fredag morgon då vi bloggare bjuds på frukost och möjlighet att besöka mässan före alla andra men kommer tyvärr inte hinna gå. Förra året hjälpte jag Loppi att dela ut Loppipåsen på mässan men tyvärr kommer jag inte hinna det i år då Mattias och jag ska på trevligheter i helgen. Det var annars väldigt trevligt att möta glada människor och dela ut välfyllda goodiebags.

Ska du besöka UnderBara Barn på fredag eller i helgen? Även om inte jag finns på plats så kommer Loppi att finnas där och dela ut Loppipåsen som självklart är gratis. Loppipåsen kommer att vara fylld till bredden med trevliga produkter och erbjudanden. Exakt vad påsen innehåller kan ni läsa om på www.loppipasen.se. Det är även där ni föranmäler er för att kunna hämta ut en påse. Har du fler barn och vill ha fler påsar är det inga problem. Men då får du anmäla fler e-mailadresser. En påse per e-mailadress.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *