Vinnare biobiljetter till The Host

Igår kväll avslutades tävlingen om biobiljetter till filmen The Host. Filmen har premiär nästa onsdag (27 mars). Jag vet att ni är många därute som ser mycket fram emot att se denna film. Nu har jag utsett två vinnare som vinner två biljetter vardera. De lyckliga vinnarna är  Sophie Wiking (favoritbiosnacks ostbågar och sen smågodis) och Julia Rosén (favoritbiosnacks är popcorn och de stora lakritsklubborna som finns på alla sf biografer, Fanta att dricka). Stort Grattis till er. Vinnarna är kontaktade via mail.

Ni som inte hade turen att vinna denna gång, ni glömmer väl inte tävlingen här på bloggen där tre lyckliga vinnare får varsitt dvd-exemplar av filmen  Barbie och de rosa balettskorna. Tävlingen pågår till och med söndag 24 mars. Jag kommer senare idag också att lägga ut en helt ny tävling där en (1) lycklig vinnare får en Alba Running Jacket från Röhnisch i valfri färg (Lucky you!).

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *