VIP-inbjudningar

Jag och familjen har tre fantastiska helger framför oss. Det är många events och säsongspremiär just nu. Några av dessa är vi VIP-inbjudna till.

VIP på Vårkalaset på Gröna Lund!

VIP på Vårkalaset på Gröna Lund!

På lördag är det dags för Gröna Lunds årliga premiär (i tisdags var jag på pressvisningen inför denna) och jag och min familj är välkomna som VIP-gäster till det sk Vårkalaset. Redan kl 11 rullas röda mattan ut och alla attraktioner, spel, lotterier och matställen är öppna bara för oss. Vi får entré, åkband, inträde till House of Nightmares, spel och godsaker. Barnens jubel var öronbedövande!

VIP på säsongspremiären på Kolmården och nya Bamses Värld!

VIP på säsongspremiären på Kolmården och nya Bamses Värld!

Den 1 maj är vi åter VIP på Kolmården. Ni minns väl hur vädret var förra året?! Det hade snöat och var iskallt. Men besöket blev mycket lyckat och uppskattat och slutade faktiskt med sol och mjukglass! Barnen, framför allt Gus, älskar djur och djurparker och ser mycket fram emot årets besök. Vi vuxna också. Bamses värld är dessutom helt ombyggt och ska vara något utöver det vanliga. Ska bli riktigt kul att se. Självklart hoppas vi på bättre väder än sist. Lite sol och värme gör besöket mer behagligt!

Veckan efter ska vi på ett familjeevent, invigningen av magisk sommar, på Tom Tits Experiment. Det är också nåt som barnen ser väldigt mycket fram emot. De älskar att upptäcka, pilla, peta, etc och har alltid tusen frågor kring allt. Nu var det länge sedan vi var där så det ska bli riktigt skoj!

Sen checkar jag och maken ut och drar till Warszawa på egen hand. Vi firar 10-årig bröllopsdag och tänkte fira det med en liten resa. Mer om det i senare inlägg!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fröken M skriver:

  Men gud va Kuuuul!
  Jag är grön av avundsjuka, men unnar dig allt roligt vännen 🙂
  Kram!!

 2. Men ååh vad kul, såna inbjudningar får gärna hitta hit också!!! 🙂

 3. Lina skriver:

  Så roligt vi ses 🙂 trevlig dag kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *